Mennyien vannak most az élelmiszerüzletekben, ebben az időszakban amikor csak az öregek mehetnek doltba?
Figyelt kérdés
Aki mostanában volt, vásárolni, mesélje el.
Pesze nem a 200 fős faluk boltjaira vagyok kiváncsi, hanem a városi, fővárosi boltokban mi van
Gondolom pangás van hogy a fiatalokat kitiltották.
Én 8 kor voltam boltban az összes aggastyán ott csoszogott. akkor nem voltak veszélyben?
Na kérem az élménybeszámolókat...:)
2020. nov. 24. 10:07
1/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy minek menjen oda a fiatal, ha úgysem mehet be. Szóval nem sok élménybeszámolót kapsz most, max később a bolti dolgozóktól...Bár nem nehéz rájönni, hogy pangás van ilyenkor, mint korábban is.
4/8 A kérdező kommentje:
értelmes idős emberek beszámolói is jöhetnének...
Ha vannakm itt iylenek
reméljük igen
2020. nov. 24. 10:17
5/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hányan vannak. Az idősek kaptak egy lehetőséget arra, hogy ne köhögjön rájuk senki a járvány egy felfutó szakaszában.
És ez JÓ.
6/8 anonim válasza:
Itt nálunk 9-kor az idősek indultak bevásárolni és sok fiatal már ment haza már a szatyorral.
7/8 anonim válasza:
Most, hogy ranezek az orara ... jeee! ... eszembe sem jutott, hogy lekellene menni vasarolni, tehat nem hinnem, hogy tul nagy zavart fog okozni az eletemben ez az idokorlat.
8/8 anonim válasza:
Gratulálok! Te vagy - igen rövid idő távlatában - a 975812., aki abból próbál meg "hasznot" kovácsolni, hogy gyűlöletet próbál kelteni egy általa kiszemelt réteg ellen! Hogy ebből mi a hasznod, azt csak te tudhatod, - mert pont ez a burkolt gyűlöletkeltés az, amire SENKINEK nincs szüksége! Gyere holnap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!