Lanyok, eroszakos elkovetokkel szemben mit tartotok helyenvalo buntetesnek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 10:17
21/23 anonim válasza:
Tudom, hogy véleményt írt mindenki, én nem is pontoztam le senkit, max nem értékeltem, de én is elmondtam a véleményem.
Nyilván ha személyes érintettség lenne, akkor mást mondanék, sőt a fentieknél sokkal durvább dolgok jutnának eszembe, de egy működőképes társadalomban nem lehetséges a vérbosszú.
22/23 anonim válasza:
Megmondom en mi lenne nekik az igazan jo buntetes. Ha ugyanazt megtennek veluk, mondjuk egy seprunyellel + megetnek veluk a sajat urulekuket es utana belefullasztanak a sajat sz@rukba. Csakmert ezek altal erezhetik azt a megalaztatast, azt a fajdalmat es megszegyenitest amit egy no lelkileg atel ha megteszik vele. Roh@djon meg az osszes ember aki kepes ilyen modon bantani egy not vagy barkit.
23/23 anonim válasza:
Azért látszik hogy ennél a kérdésnél a pasik vannak többségben, ha megnézzük hogy levannak pontozva azok a válaszok amikben leírják hogy büntetnék meg az elkövetőket és ezzel szemben milyen jó ertekelest kaptak azok a válaszok (amelyeket egyébként szinten pasik írtak, mily meglepo...) amelyek még egy ilyen kérdés alatt is csak a nőket tudják hibáztatni és a saját nemüket védeni. #22 minden szavaddal egyetertek. Nem csak eletfogytiglanit adnék az ilyen nyomoréknak hanem ugyanazt adnám vissza neki amit ő elkövetett, hadd élje át milyen érzés. Pontozzatok le nyugodtan a valaszom miatt, úgyis tudom, hogy csak a pasik csinálják ezt. Ami elég szánalmas, tekintve, hogy az a férfi aki az erőszakolókat védi/a nőket hibáztatja egy ilyen helyzetben az ugyanolyan rossz, mint maga az elkövető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!