Egyetértetek a holnaptól életbe lépő korlátozásokkal?
Sajnálom, akiket ez rosszul érint, de alapvetően igen, már nagyon ideje volt, főleg, ami az oktatást illeti (nem, már nem érint). Én csak ezt hiányoltam már, meg a home office lehetőségének kiterjesztését minden olyan helyen, ahol ez lehetséges.
Az olyan helyeket, ahova nem kötelező járni, nyitva hagytam volna, a suli / munka kötelező, ezekkel ezért foglalkoztam volna központilag már jóval hamarabb.
Annak örülök, hogy nincs vásárlási idősáv, az gond volt tavasszal, hogy pl. a posta és a gyógyszertár / élelmiszerboltok idősávjai nem egyeztek:S
De várjatok akik nem értenek vele egyet megnyugodhatnak még egy kicsit mert lehet a parlament elutasítja
Ezek csak javaslatok.
Sose tudni semmit.
Mondjuk elég magabiztosan mondta, hogy ezek lépnek életbe.
Nem olyan visszahúzódottan említette, hogy hát amennyiben megadja akkor erre kell számítani, hanem elég határozottan, hogy "kedd éjféltől ezek fognak életbe lépni".
Mintha előre tudná, hogy úgyis megkapja a felhatalmazást :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!