Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létrejöhet valaha az Európai...

Létrejöhet valaha az Európai Egyesült Államok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd, előállhat olyan gazdasági-társadalmi helyzet, amelyben a nemzetállamok kormányai további döntési jogköröket delegálnak nemzetek feletti szervezetekhez - ahogyan e folyamat ellenkezője is előfordulhat.
2020. okt. 11. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem lehetlen, de szerintem kicsi az esélye sajnos.
2020. okt. 11. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Soha. Az európai népek nacionalistábbak annál.

Egyébként miért lenne ez jó egyáltalán, én kB csak hátrányait látom az előnyei meg a mai EU-bam is megvannak.

2020. okt. 11. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt. Pedig egy európai haderőnek lenne értelme szerintem.
2020. okt. 11. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Éppen most próbálják teljesen szétverni az EU-t, már elérték, hogy a britek ki is lépjenek. Minél jobban erőlködnek, hogy a nemzetállamok felett átvegyék a hatalmat és a maguk képére formálják, bedarálják ezt a régiót is, annál nagyobb lesz itt az ellenállás. Akik pár éve még teljesen EU pártiak voltak, azoknál is jelentősen megnőtt az EU szkeptikusok, sőt kilépés pártiak száma is.
2020. okt. 11. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem johet letre! Kulonbozo kulturak, kulonbozo nyelvek … kulonbozo minden.

Amerikában azert tudott letrejonni, mert mindenki amerikai, mindenki egy torol fakad es mindenki egy nyelvet beszel … ráadásul a tortenelmuk is ugyan az.

Európában evszazados ellentetek vannak a kulonbozo nepcsoportok kozott, a tortenelemben sok serelem tortent, nem beszéljük egymas nyelveit.

2020. okt. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!