Létrejöhet valaha az Európai Egyesült Államok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 18:38
1/6 anonim válasza:
Nézd, előállhat olyan gazdasági-társadalmi helyzet, amelyben a nemzetállamok kormányai további döntési jogköröket delegálnak nemzetek feletti szervezetekhez - ahogyan e folyamat ellenkezője is előfordulhat.
2/6 anonim válasza:
Semmi sem lehetlen, de szerintem kicsi az esélye sajnos.
3/6 anonim válasza:
Soha. Az európai népek nacionalistábbak annál.
Egyébként miért lenne ez jó egyáltalán, én kB csak hátrányait látom az előnyei meg a mai EU-bam is megvannak.
4/6 anonim válasza:
Kizárt. Pedig egy európai haderőnek lenne értelme szerintem.
5/6 anonim válasza:
Éppen most próbálják teljesen szétverni az EU-t, már elérték, hogy a britek ki is lépjenek. Minél jobban erőlködnek, hogy a nemzetállamok felett átvegyék a hatalmat és a maguk képére formálják, bedarálják ezt a régiót is, annál nagyobb lesz itt az ellenállás. Akik pár éve még teljesen EU pártiak voltak, azoknál is jelentősen megnőtt az EU szkeptikusok, sőt kilépés pártiak száma is.
6/6 anonim válasza:
Nem johet letre! Kulonbozo kulturak, kulonbozo nyelvek … kulonbozo minden.
Amerikában azert tudott letrejonni, mert mindenki amerikai, mindenki egy torol fakad es mindenki egy nyelvet beszel … ráadásul a tortenelmuk is ugyan az.
Európában evszazados ellentetek vannak a kulonbozo nepcsoportok kozott, a tortenelemben sok serelem tortent, nem beszéljük egymas nyelveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!