Szerintetek jó hogy mi az Európai Unióhoz tartozunk? Ha igen miért igen ha nem miért nem?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nálunk ma felvetődött ez a kérdés és nagyon eloszlottak a válaszok.2020. okt. 1. 17:10
1/9 anonim válasza:
És ez miért önismereti kérdés?
De megpróbálom átrakatni, hogy ne kelljen mégegyszer ki írnod.
2/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen jó, mert dől a lé. Mindenféleképpen jó, mert a kipcsakok harcos nemzedékünk, így van legalább egy csapat, aki ellen vircsaftot folytathatunk, ha már magunkkal nem bírunk.
4/9 anonim válasza:
Ha szerinted nem jó az Únióban, tölts el néhány napot Ukrajnában. Utána vissza térhetünk a kérdésedre. Az a baj, hogy nagyon gyorsan rászoktál a jóra, arra hogy 3 óra alatt
5/9 anonim válasza:
Az előző voltam. Az Únió 15 éve elhitette Veled, hogy jobb lenne az Únió nélkül. Én azt mondom, hogy Orbán Viktor iránti türelem addig fog tartani, ameddig nem próbálja meg Magyarországot kikormányozni az Únióból. Mert akkor elfogy a birka türelem, és én leszek az első aki azt mondja, hogy elég!
6/9 anonim válasza:
Jó, csak az EU-s pénznek köszönhetjük, hogy még nem dőlt össze az ország. De nem fogják az idők végezetéig ölbetett kézzel tűrni, hogy ilyen pofátlanul élősködünk rajtuk.
7/9 anonim válasza:
6#
De, fogják.
Az EU pénzek elég szép része visszacsorog a nyugati multihoz.
Másrészt, Kelet-Európából annyi profitot visznek ki,hogy az EU pénz csak zsebpénz ahhoz képest.
8/9 anonim válasza:
Az unió elődje azért jött létre, hogy ellehetetlenítse egy újabb világháború kitörését. A szétszabdaltság csak erőszakot szül a szomszédok között. Úgyhogy jó.
9/9 Alex Fly válasza:
@7: a multik mindenhonnan kiviszik a profitot, Uniótól függetlenül. Sőt sok esetben nekik még előnyösebb is, ha nem kell megfelelniük az uniós szabályoknak...
És az Uniónak nem sok köze van ahhoz, hogy egy üzleti vállalkozás mennyi profitot termel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!