Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi összefüggés a gazdaság...

Mi összefüggés a gazdaság leállítása és az iskolazár között? Pláne középiskola-egyetemek esetén? Felhomályosítanátok?

Figyelt kérdés

A fertőzöttek száma az egeket veri, de nem lehet, fel se merülhet a tavaszihoz hasonló leállás-iskolazár, mert a gazdaságnak mennie kell, nem viselne el egy újabb leállást.

Nem értem az összefüggést! Egyáltalán nem!

Az odáig oké hogy ha általános iskolát leállítjuk akkor a szülő nem tudja hova tenni a kölkét, kimarad a munkából, emiatt kirúgják/a munkahely áll le --> gazd csőd.

Ez oké idáig.

Na de ez csak ált iskola alsó tagozatig igaz. Mert a felős tagozat PLÁNE a középiskola-ott már nem olyan korú kölkek vannak akikkel otthon ül anyuci. Egy 14+-os középiskolásnak semmi szüksége szülői felügyeletre, örül ha nem látja az őseit.

Egyetemről beszélni is felesleges.

Ezért kérlek magyarázzátok el nekem, mi az összefüggés az iskolazár lehetetlensége és a gazd leállás között? Mert én ezt ált isk 6. osztályig még értem, utána nem!!

2020. szept. 20. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Megint részeg vagy Bazsi?
2020. szept. 20. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

elsőtől hatodikig elég sok gyerek jár ahhoz suliba, hogy az anya munkából való kiesése megbolygassa a munkaerőpiacot.

többnyire a nők dolgoznak konyhán, kereskedelemben, egészségügyben, óvodákban-iskolákban. ha valahol elpattan egy láncszem, rántja maga után a többit is.

2020. szept. 20. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:

"elsőtől hatodikig elég sok gyerek jár ahhoz suliba, hogy az anya munkából való kiesése megbolygassa a munkaerőpiacot."

És nem ezt írtam? "ért kérlek magyarázzátok el nekem, mi az összefüggés az iskolazár lehetetlensége és a gazd leállás között? Mert én ezt ált isk 6. osztályig még értem, utána nem!!"

ezen mi nem érthető?

1-6-ig oké hogy nincs sulizár mert anyuka kiesne a melóból ha a kölke otthon lenne.

Na és utána? 7-8. oszt pláne középisk? melyik szülő esne ki a melóból ha a 14+-is kölke otthon lenne? Egyik se.

2020. szept. 20. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen mindegy? Menj dolgozni, éld az életed.
2020. szept. 20. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Tavasszal azért zártak be az iskolák, mert kikönyörögték, hogy zárjanak be. Bezártak? Igen. Bejött az online oktatás. Ért valamit? Nem. Egy alsósnak nem ért semmit. Középiskolában is van egy csomó tantárgy, amit online nem lehet oktatni (például matematika, kémia stb.)

Aztán ott vannak azok, akik szakmát tanulnak. Ott a gyakorlat kivitelezhetetlen online. Azért évek múlva a gyakorlat hiánya igenis látszani fog.

Ez az online oktatás sz*rt sem ért.

Most nem könyörögnek azért, hogy zárjanak be a sulik. Miért? Mert kiderült, hogy az online oktatás nem jó. Persze, vannak olyanok, akiknek jó volt. De azért még egy országos bezárás nem hiszem, hogy lesz.

2020. szept. 20. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyetemeken elég soknál távoktatás van, nekem sem kell pl bejárni.
2020. szept. 20. 16:38
 7/9 A kérdező kommentje:

" Persze, vannak olyanok, akiknek jó volt"

Érdekes, az én környezetemben csak olyan van. Mindenki epedve várja a köv távokt menetet. Hálistennek nem kell már sokáig várnunk.

2020. szept. 20. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Honnan veszitek, hogy távoktatás lesz? Júniusig kell várnotok, míg be nem zárnak megint, mert hogy itt még egy országos zár nem lesz az 100%
2020. szept. 20. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:

"mert hogy itt még egy országos zár nem lesz az 100%"

Kit érdekel az országos zár. Nekem már az elég ha Pesten zárnak.ű

A mi sulink pl már eleve túlvan 1 hetes záráson és alig kezdődött el a tanév.

2020. szept. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!