Van remény hogy megszűnik a neo fm:?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 19:17
11/21 A kérdező kommentje:
2010. aug. 6. 19:51
12/21 A kérdező kommentje:
2010. aug. 6. 19:52
13/21 anonim válasza:
Mi a francnak megszűntetni? Teljesen olyan, mint a Sláger, vehetjük úgy, hogy nevet váltott és kész. A mostani "Sláger" már senkit nem érdekel, nincs rajta bumeráng, stb.
14/21 anonim válasza:
ugyanazok vannak a classfmen is mint a danubiuson.. nemtudom mit kell zavartatni magad azért mert más neve lett :)
15/21 A kérdező kommentje:
pl hol a magyaróra? a slágeren 02:00-04:00 ig ment
a neon meg mindenféle szar megy csak normálos zene nem
2010. aug. 6. 20:12
16/21 anonim válasza:
Egyszerű.Vigyél be magnót és hallgasd azt a zenét, amit te szeretsz!:)
17/21 anonim válasza:
ha olyan helyen dolgozol ahol szgép közelében vagy netkapcsolattal, akkor milloradio.hu és hallgass neked tetsző műfajú adót (akár fülessel is hogy másokat ne zavarj)
ilyen egyszerű!
19/21 A kérdező kommentje:
már elmontam zajos munkahelyen dolgozok semmi értelme bevinni magnót hisz kinek lenne ideje a kazettákat cserélgetni net kapcsolat nincs hiszen ez egy gyár ahol fizikai munkát végzünk nem olyan anyam szoknyája mellet nevelkedett népnek való mint ti
egy nagy radió van azt is alig hallani a zajtól de azon meg csak a 2 köcsög rado szól
2010. aug. 9. 10:47
20/21 anonim válasza:
Én birnám ha megszünne! De azt sajnálnám csak az egészben hogy munka közben a bumerángot szoktam hallgatni idább odább ilyen téren legalább hallgatható. A csicska Kossuth meg kakát sem ér ratyi retyetelös kaka adó az semmit sem ér ha valamit én az MR1 MR2 MR3 ezeket utálom legjobban sose szerettem öket A Danubius-t is szerettem a kezdetekben a vége felé már nem voltam oda érte de ha választanom kéne inkább azt választanám mint a class-t A Neot csak azért nem szivelelem mert a slágert imádtam és ez lett helyette és csak hasonlit a slágerre de közel sem az éjjel slágerre szoktam aludni de már csak az FM transmiteremröl jövö müsort hallgatom és arra alszom otthon. Én azokat a rádiókat tartom a leg igénytelenebbnek és kacatnak ami csak bovli kossuth és petöfing meg hasonlókat fog. Tényleg amugy mi lesz helyette ha megszünik? Sok jó Adó megszünt már amik megmaradtak azok hallgathatatlanok. (legalább is felénk) A neo az ami aránylag elmegy de haragszom rájuk a sláger miatt meg mindenkire akik tehetnek a megszünéséröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!