Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a kovidistákról?

Mi a véleményed a kovidistákról?

Figyelt kérdés
Rövid idő alatt igen népes tábora lett ennek a mozgalomnak, vagy nevezzük inkább szektának, hiszen pont olyan: agresszív térítés; ha nem velünk vagy, akkor ellenünk-elv; vakhit.

2020. szept. 10. 09:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
51%
Nem is értem, vírusos tüdögyulladás? Ki a faxt érdekel a tüdőgyulladas? Max. veszek az orromon levegőt..
2020. szept. 10. 14:36
 22/33 A kérdező kommentje:

23

Jaj de nagyra vagy magaddal. :)

Ismerősöm egy qrva nagy gyárban dolgozik, nincs leállás, össze vannak zárva, mint a libák, senki sem lett tüdőgyuszis. De te csak retteg addig, amíg a gyárakat is bezárják, meg mindent mást, nem lesz termelés, nem lesz pénz, segély se lesz.

2020. szept. 10. 14:44
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Pedig titeket parodizál, láthatóan be is talált.
2020. szept. 10. 14:58
 24/33 A kérdező kommentje:

25

Értettem, ezért írtam, hogy nagyra van magával, mert lenéz minket. De jön még kutyára dér.

2020. szept. 10. 15:01
 25/33 anonim ***** válasza:
2020. szept. 10. 15:28
 26/33 anonim ***** válasza:
86%
26-os! Ne haragudj rá, amikor először találkozol igazán ostoba emberrel szokásod, hogy kigúnyolod, aztán rájössz, hogy nem tehet róla, ő ilyennek született, például a járványtagadók többsége jellemzően alacsonyabb iskolai végzettségű alacsonyabb IQ-jú ember. Ezért kellene a náluk okosabbakra hallgatniuk.
2020. szept. 10. 15:31
 27/33 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem te vagy faékegyszerű, 28-as...:)

"Járványtagadók" - te jó ég...

Sok emberrel találkozom és beszélek napi szinten, ebből egyetlen olyan volt (egyébként diplomás nagyvállalkozó), aki tényleg hülyeségeket beszél és vírustagadó. Egyetlen egy.

Mindenki más pedig nem látja a vírus veszélye és a gazdaságbénító intézkedések aránytalanságát.

De a magadfajtának hiába beszélnek, mész a csorda után.

2020. szept. 10. 15:36
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

Én nem tudom.

Csak ne induljon el valami "máglyán elégetjük a hitetleneket mozgalom" . :D

2020. szept. 12. 16:30
 29/33 anonim ***** válasza:
Legalább végre olvashatjuk azt a választ, amire a #27 reagált! 😂
2020. szept. 12. 22:27
 30/33 anonim ***** válasza:
23%

Csak ne induljon el valami "máglyán elégetjük a hitetleneket mozgalom" . :D"

Keresztény hit alapú állam van, ha az kell, az m1-en fogják élőben közvetítetni a vírushívők kivégzését. Legalább szórakozik a nép. Utána lehet licitálni a darabokra.

2020. szept. 13. 10:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!