Mi a véleményed a kovidistákról?
23
Jaj de nagyra vagy magaddal. :)
Ismerősöm egy qrva nagy gyárban dolgozik, nincs leállás, össze vannak zárva, mint a libák, senki sem lett tüdőgyuszis. De te csak retteg addig, amíg a gyárakat is bezárják, meg mindent mást, nem lesz termelés, nem lesz pénz, segély se lesz.
25
Értettem, ezért írtam, hogy nagyra van magával, mert lenéz minket. De jön még kutyára dér.
Szerintem te vagy faékegyszerű, 28-as...:)
"Járványtagadók" - te jó ég...
Sok emberrel találkozom és beszélek napi szinten, ebből egyetlen olyan volt (egyébként diplomás nagyvállalkozó), aki tényleg hülyeségeket beszél és vírustagadó. Egyetlen egy.
Mindenki más pedig nem látja a vírus veszélye és a gazdaságbénító intézkedések aránytalanságát.
De a magadfajtának hiába beszélnek, mész a csorda után.
Én nem tudom.
Csak ne induljon el valami "máglyán elégetjük a hitetleneket mozgalom" . :D
Csak ne induljon el valami "máglyán elégetjük a hitetleneket mozgalom" . :D"
Keresztény hit alapú állam van, ha az kell, az m1-en fogják élőben közvetítetni a vírushívők kivégzését. Legalább szórakozik a nép. Utána lehet licitálni a darabokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!