At erďélyi magyarok románok?
Tegnap beszélgettem egy emberrel. Megszólalt a nélküled című szuprenácista dal, gondoltam fújjj!!
Erre egy közös ismerősről kezd el beszélni és azt mondta rá, hogy román, pedig erdélyi magyar. Mondtam neki, hogy nem is román, erre mondta, hogy "jah, akkor nem ".
Most akkor mi van? Én szívesen románozok le bárkit tőlem ez nem áll távol mert utáltam a töri órákat, redszerint ott töltöttem a cigim mert hátul ültem. Csak most akkor valaki mondja meg, hogy most mi a jó.
Ha félreteszünk minden belemagyarázást, akkor szigorúan véve Románok.
Úgy lettek O1G-nek köszönhetően Magyarok, hogy O1G diszkriminatívan, a többi Román állampolgártól megkülönböztetve őket, Magyar állampolgárságot adott nekik.
Ki csinálta már megint a "feszkót"? Ki nem bír nyugton maradni?
Persze #5, a 100 evnel oregebbi felmenoimbol is orban csinalt magyart.
Fu logic.
Ja, nagyanyám is Orbán miatt lett magyar. Aki Magyarországon született, ott járt iskolába, sosem tanult meg románul. Aztán egyszer csak elvitték az országot a lába alól.
Vagy végtelenül ostoba vagy 5-ös, vagy csak rosszindulatú.
Mindenesetre, ha valaha Erdélybe jössz, ne hangoztasd ezt a nézetedet.
Opszi, már látom.
Nem szeretem a Samsungot, a Huawei sokkal jobb, olyan pici a képernyője, hogy félrekoppintok.
A Törökország mai területén élő kurdok is kurdok, nem törökök.
Sőt az Irak területén élő kurdok is kurdok, nem arabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!