Mit tennél, ha mindenkinek kötelezővé tennék a COVID elleni védőoltást (ha elkészül)?
Az elsők között beadatnád?
Kerülnéd, húznád a dolgot amíg csak lehet?
Tiltakoznál, esetleg tüntetnél ellene?
Gondolom ő úgy szeretné értelmezni hogy az alacsonyabb, mint 3-4% azt jelentse hogy még 0,1%-ot sem ér el.
Egy pár kérdésnél már felmosták vele a padlót amikor jött a "még az influenza veszélyességét sem éri el" szintű agymenéseivel, de amint érzi hogy elbukta a vitát, újrakezdi egy másik kérdésnél.
Valószínűleg figyelemhiányos a lelkem.
Nem értem miért kell vitazni ezen.
Véleményem szerint halál egyszerű a képlet.
Vannak akik szeretnék beoltatni magukat az ellenszerrel és vannak akik nem.
Egyik oldal :
Beadatom magamnak mert szeretném biztonságban érezni magamat akik meg nem adatják be így jártak engem már nem tudnak megfertőzni. Nem érdekel mit csinálnak.
Másik oldal:
Nem adatom be magamnak mert nem gondolom, hogy ez ennyire komoly vírus lenne ami miatt szükségem lenne a védőoltásra. Akik meg már beadatták maguknak azokat már nem fertőzhetem meg. Nincs miért aggódniuk.
Miért nem lehet így felfogni ?
Ehelyett megy egymás köpködése.
Mire jó ez ?
44: azért "kell" vitatkozni, mert nem így működik a védőoltás. Szerinted miért kötelező sok védőoltás és miért nem opcionális? (tudom, egyesek szerint azért mert csipeket juttatnak be így meg alumíniumot meg mittudoménmit, de most a bolondokat hagyjuk)
Azért, mert vannak, akiknek nem lehet beadni: még vagy már nem elég erős az immunrendszerük, gyerekek, idősek, betegek, stb. Őket nem védi az oltás, viszont a nem beoltottak simán megölhetik őket és ez a nem beoltottakat legkevésbé sem érdekli mint az látszik. Nem véletlenül terjed a pestis az USAban, nem véletlenül van egyre több olyan betegség, ami már szinte teljesen eltűnt az oltásokkal kevésbé szigorú országokban. Egyre több a konteós, az anti-vakcinás, akik elfelejtették, hogy ők is az oltásoknak köszönhetik azt, hogy megélték ezt a kort, ezek nélkül jó részük már régen meghalt volna gyermekbénulásban, TBC-től vagy a többi betegség egyikétől, amik az oltások bevezetése előtt milliókat öltek meg. És őket nem érdekli senki más, csak a saját meggyőződésük, hogy csipeket akarnak az oltással beléjük juttatni vagy valami más agyament baromság. Felőlük az oregek és a gyerekek meghalhatnak, őket akkor se fogják beoltani.
Ezért is tették már most kötelezővé a covid oltást Ausztráliában.
Az a baj ezzel a vírus kérdéssel, hogy a sok "én gondolok másokra is ember " nem valódi.
Nem valódi ez a másra való tekintet sem.
Csak egy álarc ami jól néz ki a facebookon. Azt mutatják, hogy milyen rendesek és másokra is gondolnak.
Ez nem így van, legalábbis az esetek többségében.
Vegyünk egy jóval egyszerűbb példát.
Vasárnapi boltzár.
Ugye-ugye, csak egyetlen nap a héten mégis botrány lett belőle.
Mindenhol azt lehetett olvasni, hogy ne mondja meg senki hogy mikor vásároljak.
Olyat is gyakran hallani lehetett, hogy a kereskedelmi dolgozók ezt vállaltak, holott lehet csak ilyen munka volt.
Szóval be kellene fejezni végre ezt az álszent viselkedést.
Kíváncsi lennék mennyien vannak itt olyanok akik annyira gondolnak másokra , hogy akár a rászorulóknak is segítenék adományozással.
A csalánt meg mindenki a sajátjával verje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!