Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon lesz újabb kijárási...

Vajon lesz újabb kijárási korlátozás Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ilyen válaszokat nem kérek, hogy "honnan tudjam, nem vagyok jós". Nyilvánvalóan egyéni véleményeket szeretnék kapni, ki mire számít.
2020. júl. 30. 22:46
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Mért lenne?
2020. júl. 30. 22:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Talán mert már riogatnak a második hullámmal?!
2020. júl. 30. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
úgysem merik
2020. júl. 30. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Még első sem volt.
2020. júl. 30. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Meg ha lesz is leszarom, rám nem vonatkozik.
2020. júl. 30. 23:01
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem, még ha beledöglünk is, akkor sem!
2020. júl. 30. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
15%

Meg ha megnézed ez első vergődést, Orbaneszku fogta lezárta hegyest elkezdett ellenőrizni. 20 km sor torlódott fel, akiket aztán három napig ott táboroztatott. Sok jó embert kis helyen. Hétfőn aztán fogta, mert az asszony elcukrozta a pörköltet mindet keresztül engedte az országon.

Vírus szempontjából megteremtette a lehető legoptimálisabb feltételeket, hogy a lehető legtöbb ember érintkezhessen egymással kis helyen egy teljes hétvégén át majd ezután mehettek is. Bolgárok, Románok, Szerbek stb.. Tehát ha létezne bármilyen vírus, Magyarországot biztos hogy lesöpörte volna.

Fölösleges bármilyen korlátozástól tartanod a továbbiakban.

2020. júl. 30. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Még hozzátenném hogy ezek jó része olaszból jött, én is. Csak nem kellett reklámozni és mehettél is tovább. Ennek ellenére valahogy senki sem kapott semmit és vírust sem vitt haza.

Vajon miért? :)

2020. júl. 30. 23:48
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Mintha oylan veszéyles volna egy korlátozás, én az elsőből is max annyit vettem sézre, hogy kevesebb az autó az utakon, amúgy ugyanúgy zajlott minden részemről.
2020. júl. 31. 00:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Kifejezetten előnyös volt, hogy a sok nyomi otthon verte a gyíkot.
2020. júl. 31. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!