Miért nem tudnak a baloldaliak mémelni?
Angol nyelvű portálokon már közhely - "The Left can't meme"
Ezt a jobb a következőkkel indokolja: elvakult, különösen terjedelmes szövegek, idétlen argumentumok, továbbá a jobboldaltól ávett formátumok használata (hijacking). Ez
többnyire nálunk is egy az egyben igaznak bizonyul.
Arra keresem a választ, hogy miért nem tudják elsajátítati ennek a fiatalok közt oly jelentős médiumnak használatát?
Na, akkor ezen egy kicsit gondolkodjál....
Melyik az "ütősebb":
+ 3 mrd
/
nem teljesült kitétel, aminek kellet volna.
???
Az egyiknek van 68% támogatásuk, és ehhez van média felületük is.
A másiknak marad a 32%....
Amelyiket többször hallod, azt értelmezed "ütősebbnek"...
Ha engem kérdezel, pl a Dobrev Klára a csúcs előtti félszólalása a parlamentben ütős volt, de most egy számodra láthatatlan politikusnak linkelem be a felszólalását, mert szerintem ez ütős:
"#14 de ott is inkább a jobboldaliak a minőségiek."
De attól, hogy ott is azok vannak, még mindig nem mutattad meg azokat az ütös jobboldali magyar mémeket hol találom.
"#23 /pol/ , de ott nem látják szívesen a fajtád. Már a stílusodból ítélve"
Ja, hogy ahhoz külön be kellene lépni valahova, mert nem teszik nyilvánosan elérhetővé?
Akkor egyezzünk ki döntetlenbe, hiszen a jobboldal jobb mémeket csinál, a baloldalnak meg jobb a humora.
"Már írtam, hogy vannak a Fidesztől méginkább jobbra eső nézetek idehaza"
Ezért írtam, hogy egyszerűen máson alapszik a besorolás, most attól, hogy valaki idehaza jobbra esik, nem biztos, hogy máshol is, mert nem azonos a szempont ami alapján besorolják.
Ennek a legjobb példája volt a migráns befogadásának a kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!