A Sovereign Man Confidentalt meg lehet venni valahol olcsóbban?
Erről beszélek: [link]
Szükségem lenne egy második állampolgárságra és kedvezőbb adózásra legálisan. (kérlek ne menjünk bele, hogy miért, nyilván személyes és üzleti okai vannak) Légyszi, aki csak kötekedni, piszkálódni jött, az hagyja is a kérdésem.
Tehát: Megvehetem valahol olcsóbban ezt az információt? 1000$, ezt egy kicsit sokallom. Amire gondoltam még, hogy keresek magam mellé 9 embert, beleadunk 100$-t mindannyian, majd elosztjuk a dokumentumot. Remélem ez legális, ha nem, akkor lemondok erről, természetesen. Ez csak egy ötlet.
Kerestem a neten mindenhol, hiszen sok cucc szivárgott már ki, vagy vált olcsóbban beszerezhetővé. Nem találtam, azért kérdezem itt.
Ha senki nem tud semmit, akkor megvárom a black fridayt, hátha leárazzák egy kicsit. Eléggé szükségem van erre a dokumentumra. (persze nem tudom, hogy mennyire csalás, ezért is félek fizetni ezer dolcsit)
Na nem is ragozom tovább, aki tud tippet, tanácsot adni, kérem segítsen. Aki csak szekálni jár erre az egyébként jó fórumra, az ne fárassza magát. Köszönöm.
1# hol írtam, hogy magyarul van, idi.ta?
2# Tudom. Ezek lényegében cikkek erről a témáról. Nem várom tőle a második állampolgárságot. A weblapjukon ennél többet írnak, minthogy felsorolná ezeket az országokat. Nem csak afrikaiba lehet venni amúgy, már utánanéztem.
3# Egy állampolgárságra lenne 1k dollárom (amúgy jóval többe kerül ennél), de egy cikksorozatért, amit sosem olvastam, nem adnék ennyit, mert nem tudom, hogy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!