Az amúgy miért baj, hogy Borkai krvázott?
Vagy nem csak az a baj? Olvasva a kommenteket rengetegen mondják, hogy hűűűű hát krvázik az hűűű de rossz politikus.
Én meg fogom a fejem, nem értem mi köze van egymáshoz a kettőnek. Van magánélete, végülis azt csinál amit akar. Nem vidámparkba ment, hanem lányokhoz. ok. és?
Teljes a félreértés, nincs azzal baj, hogy k*rvázott, az az ő magánügye.
Az viszont már közügy, hogy olyan nívón tette ezt, ami egyértelműen közpénz bevonásával valósult meg, nem polgármesteri fizetésből.
1, az őskeresztyény értékeket képviselő párt tagja, amivel ez totális ellentét. De úgy maga az egész párt inkább anti-keresztény...
2, adófizetők pénzén csinálta.
3, házas ember.
1-> néhány fordításban már volt a kezemben a biblia, de egyben sem találtam arra utalást, hogy menj el tudatmódosítók és prostik társaságában szórakozni.
Az adófizetős rész nyilván tiszta.
3-> ha valaki "mintaértékű díszpolgár" -de ha nem akkor is-, és házas, akkor ez részemről morálisan problémás.
Lehet velem van a baj, de nekem ezek nem férnek bele. Egy politikusnál meg főleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!