Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az amúgy miért baj, hogy...

Az amúgy miért baj, hogy Borkai krvázott?

Figyelt kérdés

Vagy nem csak az a baj? Olvasva a kommenteket rengetegen mondják, hogy hűűűű hát krvázik az hűűű de rossz politikus.

Én meg fogom a fejem, nem értem mi köze van egymáshoz a kettőnek. Van magánélete, végülis azt csinál amit akar. Nem vidámparkba ment, hanem lányokhoz. ok. és?

2020. júl. 19. 12:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert a fidesz orba szajba nyomja a kereszteny ertekeket kozbe meg a ku?vazas nem tartozik eppen kozejuk.
2020. júl. 19. 12:21
 2/22 anonim ***** válasza:
5%
Én sem értem, minden pasi krvázik.
2020. júl. 19. 12:24
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát nálam a fidesz leszerepelt.. Egyik politikus prostituálthoz jár, a másik velük kapcsolatba hozható pedofil...ezek után ne szónokoljanak nekem a családszeretetről és a keresztény értékekről, mert hiteltelen az egész az ő szájukból. Nagyot csalódtam.
2020. júl. 19. 12:26
 4/22 A kérdező kommentje:
De MIÉRT BAJ a krvázás? Ezt nem értem. nincs sikere a nőknél biztos. na és?
2020. júl. 19. 12:29
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Teljes a félreértés, nincs azzal baj, hogy k*rvázott, az az ő magánügye.

Az viszont már közügy, hogy olyan nívón tette ezt, ami egyértelműen közpénz bevonásával valósult meg, nem polgármesteri fizetésből.

2020. júl. 19. 12:30
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Na, probaljuk ujra. Nem 'baj' a k..vazas (mondjuk szerintem hazas emberkent az, de mindegy), csak ha mar egy olyan partot kepviselsz, amelyik orrba-szajba nyomja a melykereszteny ertekrendet meg a csalad szentseget, akkor minimum visszatetszo, ha te kozben k..vakkal mulatod az idot egy korrupt ugyveddel egy adriai yachton, amit jo esellyel valamelyik NER-lovag penzelt. Igy mar erted?
2020. júl. 19. 12:33
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

1, az őskeresztyény értékeket képviselő párt tagja, amivel ez totális ellentét. De úgy maga az egész párt inkább anti-keresztény...

2, adófizetők pénzén csinálta.

3, házas ember.

1-> néhány fordításban már volt a kezemben a biblia, de egyben sem találtam arra utalást, hogy menj el tudatmódosítók és prostik társaságában szórakozni.

Az adófizetős rész nyilván tiszta.

3-> ha valaki "mintaértékű díszpolgár" -de ha nem akkor is-, és házas, akkor ez részemről morálisan problémás.

Lehet velem van a baj, de nekem ezek nem férnek bele. Egy politikusnál meg főleg.

2020. júl. 19. 12:34
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Drogozás közben krvázott. És itt nem egy füves cigit értek drog alatt.
2020. júl. 19. 12:35
 9/22 anonim válasza:
1%
Nagyon sokan jarnak magyarorszagon oromlanyhoz nem csak politikusok es 80% a hazas mert otthon nem kap meg valamit v az asszony terhes
2020. júl. 19. 12:40
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, hogy közpénzen krvázott. Gondolom te sem állami pénzből szoktál szórakozni. A másik dolog meg az, amiért ez undorító, hogy az egyik csaj EU-s támogatást kapott a vállalkozása beindításához. Na itt a probléma szerintem.
2020. júl. 19. 12:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!