Szerintetek Cseh Katalin csinos vagy átlagos inkább?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 12:06
1/10 Deák Dominik 2020 válasza:
Az embereknek elszállt fogalmaink vannak az átlagosról a sok médisá modelltől, , valószínűleg átlagosnak fogják mondani, pedig az átlagnál csinosabb.
Nekem mondjuk nem az esetem, szóval most jól tökön rúgom magam és azt mondom, hogy átlagos (nekem).
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is azért csinosnak mondható.
2020. júl. 15. 12:31
4/10 anonim válasza:
Átlagon felüli, de nem kiemelkedő, belsőleg meglehetősen taszító és valószínűleg sok tapasztalaton van túl és libsiként nem vet meg semmi újdonságot...
7/10 anonim válasza:
Jól néz ki és szimpatikus is. Bár Donáth Anna jobban bejön.
8/10 A kérdező kommentje:
Az első mondat első felével értek inkább egyet....
2020. júl. 16. 12:06
10/10 anonim válasza:
átlagos testű és arcú csajszi, de mivel eléggé nőcisen öltözködik és sminkel ,amire felfigyelünk férfiak, ezért egyértelműen a csini csaj kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!