Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jó magad mit csinálni nemzeti...

Jó magad mit csinálni nemzeti konzultációs ívekkel? (Azért így írom mert nem engedi máshogy elküldeni😠)

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 01:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

"Kitöltöm, mert így van esélyem beleszólni a dolgok működésébe."

Picit naiv vagy nem gondolod? :)

2020. júl. 13. 08:29
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Én kitöltöttem a neten 2x, egyszer Soros György, egyszer Vladimir Lenin néven. Hadd legyen egy szép napjuk a dolgos pártkatonáknak :D
2020. júl. 13. 08:43
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

Ez kemény,aki azt írta kitölti és visszaküldi,az le lett pontozva.

Na szóval,kitöltöm és visszaküldöm.Ennyi

2020. júl. 13. 09:30
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
A sok baloldali véleményt látva döntöttem úgy, hogy kitöltöm és visszaküldöm. (Pedig eredetileg nem terveztem.)
2020. júl. 13. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
15%
Online töltöm ki, ahogy a fiaim is.
2020. júl. 13. 10:34
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
#14 ejj, de kib-sztál a baloldallal!!!! lol
2020. júl. 13. 12:27
 17/19 Andizsuzsi ***** válasza:
69%

"Kitöltöm, mert így van esélyem beleszólni a dolgok működésébe."

Elolvastad te azt az ívet? Az teljesen rendben van, ha valaki egyetért a kormány működésével és a kérdőív visszaküldésével ezt megerősíti (bár a választások pont erre valók). De hogy ezzel semmilyen módon nem szól bele a "dolgok működésébe" az is biztos. Egyrészt mert a kérdések úgy vannak megfogalmazva, hogy erre nem alkalmasak, másrészt mert nincs lehetőség arra, hogy elmondd, miért nem értesz egyet, vagy mi az, amiben csak részben, vagy amiben ugyan egyetértesz, de a kormány intézkedésével már nem.

Mondok egy példát:

3-as kérdés: Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

Nyilván igen. De egyrészt az idősotthonokat úgy általában kellene rendbetenni, megfelelő számú és képzettségű dolgozóval, megfelelő felszereléssel ellátni. Járványtól függetlenül. Másrészt mára egyértelmű, hogy az otthonokba a kórházakból vitték be a betegek a fertőzést, mégsem szól a kérdőív egyetlen kérdése sem arról, hogy szükséges-e a kórházak állapotát javítani?

Ön egyetért-e azzal, hogy a járvány idején az iskolás gyermeket nevelő családok és a tanárok számára legyen ingyenes az internet?

Nem feltétlenül. Nyilván vannak családok, ahol igen, de nem mindenkinél. Ezenkívül a digitális oktatás legnagyobb buktatója nem az internet megléte vagy nem léte.

Ezért én nem töltöm ki.

2020. júl. 13. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
Én megse kaptam :D pedig nem vagyok törölve a rendszerből. :D
2020. júl. 13. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Aki nagyon ki akar tolni a kormánnyal, az leváltja. Másképpen nem tud vele kitolni, bármennyire is ezt hiszi.
2020. júl. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!