Hány éves koromtól tudom megváltoztatni a nevem?
Figyelt kérdés
Meg szeretném váltosztatni a nevem mert a szüleim hülye nevet adtak és párszor csúfoltak a suliba miatta. Meg egyébb okok miatt. Hány éves koromtól tehetem meg? Szülői belegyezés kell? Mennyibe kerül a folyamat?2020. júl. 8. 13:00
2/8 anonim válasza:
Nekem 16 éves koromban már sikerült. Tóth Józsi voltam eredetileg most meg vagyok Jean-Pierre de Cleamente. Nem bántam meg, hogy változtattam.
3/8 anonim válasza:
Ha a szüleid beleegyeznek, akkor bármilyen életkorban.
Ha nem, akkor sajnos várnod kell 18 éves korodig.
4/8 A kérdező kommentje:
Kell indok? Ha igen akkor mi számít jó indoknak?
2020. júl. 8. 13:14
5/8 anonim válasza:
2: Jó poén volt, csak aki ismeri a dolgokat annak már nem üt annyira, mert tudja, hogy esélytelen ilyen név. :(
Cleamentenél instant megbuknál idehaza. Cigóknak is úgy engedélyik a neveket, ha sokszor magyarosítva van. Ezért van Váradi Szilveszter Sztallone (nem röhög, nem vicc, saját szememmel láttam egy osztálynévsorban).
6/8 anonim válasza:
Mi az a hülye név? Priviben is jöhet.
8/8 anonim válasza:
18, én is nemsokára betöltöm, és azonnal megyek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!