Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valóság, vagy "urban legend"...

Valóság, vagy "urban legend" hogy Felcsúton a Pancsó Aréna és a szomszédos Orbán birtok között föld alatti összeköttetés van?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?

2020. júl. 3. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Most őszintén... szerinted mi ezt honnan tudjuk?

Az aréna mellett nem Orbán birtok van hanem a háza.

Kb 20m választja el a kettőt, szerintem tökhülyeség lenne alagutat építeni a kettő között.

2020. júl. 3. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Urban legend...
2020. júl. 3. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

"szerintem tökhülyeség lenne alagutat építeni a kettő között."

Nem ez lenne neki az egyetlen hülyesége!

2020. júl. 3. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam olyat az utóbbi harminc évben, hogy Orbán olyat csinált volna amiből senkinek nincs haszna. Minden politikai húzása hasznos volt a fidesznek, minden - amúgy túlárazott beruházás - hasznos volt neki és a strómannjainak.

Egy ilyen alagútnak gyakorlati értelme nincs, és pénzt sem lehet belőle akasztani, úgyhogy kizártnak tartom, hogy létezzen.

2020. júl. 3. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező! Nézd meg a gugli térképén. Az aréna konkrétan a háza szomszédságában van. Sokkal egyszerűbb kilépnie a kertkapun és besétálnia a bejáraton az arénába, mint mondjuk lemenni a picébe, még mélyebbre lemenni az alagúthoz, ott végig kajtatni az aréna alatt jó mélyen, majd valahol megint sok emeletnyit felmászni, hogy ott legyen az arénában.

Mintha úgy akarnál a lépcsőház bejáratából a szemben levő buszmegállóba jutni, hogy lemész 2-3 emeletnyit a pincébe, elmész az út alatt a parkoló túlvégéig, ott felmész 2-3 emeletet hogy felérj az alagútból, majd visszagyalogolnál a parkolón keresztül a buszmegállóba.

De nem is kell nagyon elképzelni, hiszen ezt kell csinálni néhány vasúti állomáson. Ha tehetnéd, hogy Kelenföldön nem az aluljárón át jutsz el a legközelebbi vágányon álló vonathoz, akkor mennél az aluljárón át? Minek?

2020. júl. 3. 10:22
 6/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Sőt mostmár egyenesen a Budai Várig tart az alagút! Odalent meg saját Hyperloopot épített neki Soros pénzéből Elon Musk.
2020. júl. 3. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Menekülési útvonal, biztonsági okokból.

Ezt hallottam.

2020. júl. 3. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Ott a vasutacskája.
2020. aug. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!