Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Migrnáspártiak, liberálisok,...

Migrnáspártiak, liberálisok, mi a véleményetek erről a videóról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=JjIg7L89KSE

Ez belefér még a multikultiba?

2020. júl. 2. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tessék mondani, ő európai?

[link]

2020. júl. 2. 15:16
 12/22 A kérdező kommentje:

[link]

ha megnézeed nem épp napon barnult embernek tűnik akin a bilincs van, természetesen elítélem, akár fehér, akár cigány, maximális büntetést neki.

Mondjuk tipikus libsi válasz, szóval rendben van leölni egy macskát és megsütni a nyílt utcán, mert vannak fehér/cigány állatszaporítók

2020. júl. 2. 15:38
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező te aztán baromira nem értesz a témához, hogyha te azt hiszed csak a bőrszín számít, hogy valaki cigány-e vagy sem. :D Bőrszín alapján te 10 cigányból max 1-et fogsz felismerni.

Meg szeretem mikor kiragadsz egy esetet és úgy állítod be, mintha egész Európában az összes bevándorló ilyen lenne. :D

Légyszíves, kölni eseten is kívül linkelj már be egy olyat mikor egy nem fehér férfi vagy férfiak nőket zaklattak, be akarlak égetni. :D

2020. júl. 2. 15:49
 14/22 peca1000 ***** válasza:
100%

Kérdező!

Hagyd őket, úgysem értik.

Majd ha úgy járnak, hogy őket bántják a migránsok és az egyéb nem fehérek, akkor majd másként gondolkodnak erről.

Mint Amerikában az a homo...kos fehér polgármester, akit agyonvertek a néger tüntetők, pedig a BLM-el szimpatizált.

2020. júl. 2. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Peca:

Mit nem értenénk azon, hogy a kérdező megint csak úgy akarja beállítani, mintha minden nem fehér ember bűnös lenne?

2020. júl. 2. 16:02
 16/22 A kérdező kommentje:

#13: "Bőrszín alapján te 10 cigányból max 1-et fogsz felismerni"

Látom te se vagy 100as :DD

ok, tessék, csak pár random találat, nők - férfiak vegyesen, ne mindig csak a nőkkel legyetek elfoglala liberális világban :)

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=Mn7yF9R7ZIs

[link]

[link]

sajnos folyamatosan törlik youtuberól, liveleakről a videókat, de így is tele a net ilyen esetekkel.

2020. júl. 2. 16:07
 17/22 A kérdező kommentje:

még 1-2 találat, hátha van kedved olvasgatni

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 2. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
5! " Utálom a fideszt."Szoktál igazat is mondani? Aki ennyire átveszi az adott közösség (fidesz) szohasználatát, ("Migrnáspártiak, liberálisok, .." ) attol nagyon hamisan hangzik ez!!
2020. júl. 2. 16:20
 19/22 A kérdező kommentje:

#18: mi köze a fideszhez ehhez a két szóhoz? Szerinted aki külföldön használja ezen szavak megfelelőjét az is fideszes lenne?

még mindig várom a #13 oltását

#15, nem, nem minden szinesbőrű - nem fehér ember bűnöző, "rossz". Nekem vannak ázsiai barátaim, és érdekes módon ők is egyetértettek az általam állítottakkal, meg a BLM marhaság létjogosultságával is,főleg európában...

2020. júl. 2. 16:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Csak végletekben tudsz gondolkodni. Ezért hiszed hogy minden migráns macskaevő erőszakoló kigyúrt terrorista férfi és minden liberális felállva tapsol egy terrortámadás után. Képzeld, létezik liberalizmus anarchia nélkül.

Az állatkínzós cikket azért mutattam hogy lásd, hogy máshol is történik ilyen. Amit te linkeltél cica az csak addig szenvedett amíg megölte. Ez persze rossz. Viszont amit én linkeltem ott meg csak cicából volt 5 db és szenvedtek hosszasan. Úgy éreztem hozzád közelebb áll a haszonelvű filofózia és megérted ezt. És ebből képes voltál levonni azt a következtetést hogy szerintem a cicát leölni helyes?!

2020. júl. 2. 17:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!