Szerintetek is jobb lenne a világ, ha szinte kizárólag kelta, germán, skandináv, szláv, illetve mediterrán típusú emberek laknák Európát (a magyaron kívül)? Minden nép maradna ott, ahová az (ős)eredete köti.
20:31
Ez nem feltétlenül tartozik azon felsorolás közé. Sőt, szerintem néhány évtizeden belül bebizonyosodhat, hogy semmi közünk Afrikához.
Szerintem jobb lenne a világ, ha mindenki maradna ott, ahová a kultúrája/eredete köti.
Vonatkozik ez a Magyarországon élő nem európai nemzetiségekre is.
21:35
Egyetértek. Én is ezt állítottam.
14-15
Nem lehet a XX.sz-i helyzetet venni alapul, mert az már a nemzetközi befolyásolók miatt lett olyan, amilyen.
Miért is ne lehetne a gyarmatosított földrészeket visszaadni? A belőlük lenyúzott haszonnal együtt, persze.
Hehe, vicces vagy 14es :)
Szóval te úgy döntesz, hogy a mostani állapotok a jók és mindenki maradjon ott, ahol van, és hiába gyilkolászta le a fehér ember a fél világot (pl. az Amerikai kontinenst, meg Ausztráliát és Afrikát), az nem érdekes. És a fehér ember mehet bárhová Európán, Amerikán meg Ausztrálián belül, de a fekete nem mehet sehova Afrikán kívül. Amikor a fehér ment oda és megy oda és gyilkolta le, hurcolta el rabszolgának, gyarmatosította, rabolta és rabolja ki természeti kincseiket, az rendben van, de Afrikából meg a Közel-Keletről és Ázsiából nehogy Európába, Amerikába vagy Ausztráliába menjenek!
Nekem egy icipict fura az érvelésed, valamiért úgy tűnik, hogy a fehér ember bármit megtehet, a fekete meg nem és természetesen bőrszín alapján döntesz így, mert a bőrszín meghatároz rengeteg dolgot, mert a fehér ember felsőbbrendű - de biztosan én értem félre amit írsz :)
17
Bocsánat, de nem "a fehér ember". Pusztán a gyarmatosító birodalmak.
az emberi faj, mint egész Afrikából származik.
A négerek hazája Afrika, ezért minden néger embernek haza kellene mennie úgy, hogy kitessékeli az arabokat északról (kivéve a berbereket, ők az őslakosok)
Az araboké a közel kelet térsége, de csak az.
A fehér emberé Európa, egészben.
Az ázsiai népek észak-dél, kelet-nyugati irányban osztódnak el a kontinensen.
Amerika az igazi Amerikaiaké, au őslakosoké legyen.
Ausztrália az Ausztráloké.
ez az én világom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!