Magyarország európa legalja?
Még nem, de jó úton haladunk. Ha az EU-t nézzük, akkor hátulról a 3. vagyunk a sorban, de hamarosan Románia leelőz.
#18: Facepalm... először fáradj el mondjuk Ausztriába és utána írogass ekkora égbekiáltó baromságokat.
"#18: Facepalm... először fáradj el mondjuk Ausztriába és utána írogass ekkora égbekiáltó baromságokat."
Ti tényleg ennyire barlangban/álomvilágban éltek vagy egy kicsit sok a nyugatifény nevű szennylap?
Ausztriában még nem annyira vészes a helyzet,de mondjuk Franciaországban, Németországban, Svédországban...
#22: Nem (Nyugatifényt nem is olvasok). Mondjuk szoktam más országokba is járni és nyilván elvétve vannak húzósabb helyek is, de nagy átlagban ezerszer élhetőbbek ennél az országnál.
Tégy egy próbát te is, hátha rájössz mekkora baromság a kormánypropaganda. Vagy talán téged bántottak a csúnya migránsok Svédországban?
"Igen utolsó, pusztul a világ, magyarország meg jobban teljesít."
Komolyan,neked csak ez jön le?
No comments...
"Vagy talán téged bántottak a csúnya migránsok Svédországban?"
ENGEM nem,viszont sokakat igen.
Ne haragudjatok,de ilyen agymosott, álomvilágban élő emberekkel se idő se energiám nincs vitázni.
Jó lenne,ha rádöbbennétek arra,hogy a nagy és istenített nyugati országokban a társadalom hanyatlani kezdett.
Ja,és nem vagyok fideszes.
álomvilágban élő emberekkel se idő"
Te már nem is álomvilágban élsz hanem egy párhuzamos univerzumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!