Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem szánalmas hogy esik 1...

Nem szánalmas hogy esik 1 csepp eső aztán elpusztul az egész ország?

Figyelt kérdés

Stadion helyett elég lett volna pár víz elvezető árok 38283 milliárdért.

[link]

2020. jún. 16. 08:55
 1/8 A kérdező kommentje:
2020. jún. 16. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Tudjuk, 24. hu, index.hu, jöhetne még hírklikk.hu, esetleg hvg.hu...szánalmas!
2020. jún. 16. 09:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, az index oda hamisította a vizet vagy mi?
2020. jún. 16. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

#3 igen, azt hiszi. Amúgy sütött a nap, és szivárvány ölelte át a nemzethy keresztyén jobboldali konzervatív MAGYARORSZÁG termékeny, jobban teljesítő lankáit, amit az egész világ meg akar kaparintani, főleg SOROS :D

Na ilyenek a narancskomcsik.

2020. jún. 16. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
15%

Hát, kérdező, ez már tényleg szánalmas.

Hogy valakinél ennyire súlyos legyen a fidesz és orbánfóbia, az már kezelésre szorul.

Volt egy hatalmas esőzés - ahogy máskor is volt és lesz is. EZ az eső balesetet okozott egy kistelepülésen, egy magánháznál. Még csak nem is maga az eső okozta a balesetet, hanem aki a balesetet elszenvedte, az csúszott meg és esett a vízbe.

Tudom hogy szerintetek mindenért Orbá meg a fidesz a hibás, a világgazdaság romlásán át a járványig, na de hogy már azt is ide hozzátok hogy a fidesz miatt esett sok eső, az igazán nevetséges.

2020. jún. 16. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Az a nevetséges hogy egész budapest vízben úszott, kisebb falvakat öntött el a víz.

Azért mert nincs pénz normálisan megcsinálni a csatornázást, de stadion az van.

2020. jún. 16. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

#6 szerintem ne mutogasd mennyire hülye vagy!

Semmi köze a csatornázásnak ahhoz, hogy amikor EGYSZERRE esik le ennyi eső, akkor az elönti vagy nem önti el a településeket.

MINDENHOL ez történik ilyenkor.

Veled szemben én nem vagyok hülye és nem kezdek bele olyanba hogy Budapesten 20 évig szdsz-es polgármester volt, meg most sem fideszes van, hogy az elmúlt 30 évből 14-ben volt csak fideszes kormány, a többiben meg nem - mert ennek sincsen semmi köze ahhoz, hogy bármilyen jó is egy csatornarendszer, amikor egyszerre esik ennyi eső, azt nem képes elvezetni.

Akkor sem volt képes amikor tized ennyi stadion volt az országban. Mert nincs közük egymáshoz.

2020. jún. 16. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:

De, hidd el hogy elvezeti.

Nemcsak budapestről van szó.

2020. jún. 16. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!