Most honnan ered ez az egész, hogy a Deák téren elkövetett emberölést elkövetők nem cigányok voltak?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy erdélyiek meg magyarok meg angolok:D2020. máj. 29. 08:57
1/9 anonim válasza:
Az, hogy romák voltak a videóból "színfelismerő szakértőktől" ered, illetve ugyanattól a roma youtube emberkétől, akitől most a "nem romák voltak" állítás is.
2/9 anonim válasza:
Onnan, hogy cigánynak nevezni a gyilkosokat rasszizmus, de ha azt mondjuk rájuk, hogy nem is, hanem erdélyi magyarok voltak, akkor az már nem (gondolom én, de elég szánalom ez a gondolkodás...)
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem is cigány, illetőleg ROMA a késelő.
5/9 anonim válasza:
Hiszen belinkelték a profilját is, ránézésre látszik, hogy cigány.
Most azért akarják elterelni ezt, hogy ne legyen nagy cigánygyűlölet, de ezzel elkéstek.
6/9 anonim válasza:
Honnan ered az, hogy cigányok voltak?
7/9 anonim válasza:
A 444 és az index kommentszekciójában az antifák szerint egyszer erdélyi magyarok voltak majd székely magyarok aztán meg csak magyarok, mikor szemmel láthatóan c típusú. :))
8/9 anonim válasza:
Képeket megnézve tisztán látszik, hogy cigányok vannak a képeken... Az ultrák és további szélsőséges csoportok pedig nagyon is jó, hogy vonultak. Muszáj egy kis megfélemlítés, ezek nem értenek másból, mert idióták, állatok. Tisztelet a kivételnek, ami max olyan 20% lehet, de szerintem ezzel is sokat mondtam.
9/9 anonim válasza:
Aki szúrt részben cigány származású (negyedig vagy félig), a másik két gyerek akiket őrizetbe vettek egyáltalán nem cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!