Volt már kellemtelen élményed az idősávos bevásárlási szabály miatt? Ha igen, mi volt az?
Engem szó szerint kidobtak a biztonságiak még Március 28.-án, (Interspar) a rendelet első napján. Nem tudtam semmit a dologról. Ott kellett hagynom a teli bevásárló kocsit, aznap nem tudtam ebédet csinálni.
9 óra előtt érkeztem, nem sokkal, akkor nem állta utam senki. Kifele láttam csak egy A4-es kis betűkkel az ajtón, de mivel célirányosan mentem mint a szél, észre se vettem. Másnak mik a tapasztalatai? Amúgy már a kisebb boltoknál egyre jobban nem törődnek az egésszel.
Meg az elejen. Nem is figyeltem csak berobogtam az ajton. Illedelmesen koszontem, a penztaros is visszakoszont csak annyit meg hozzatett, de magat nem szolgaljuk ki. Megtorpantam es akkor jottem ra, hogy nem csak az idokorlatra nem figyeltem, de maszk sem volt rajtam.
Vegul is csak egy pillanatra megakartam allni a tilosban, hogy beszaladjak valamiert (ez volt az oka a sietsegemnek).
Eléggé zavaró hogy haza megyek éjszakai melóbol, alszom kicsit és mikor 9-10 kor felkelek nem mehetek el vásárolni.
és így nem ebédelek, csak uzsonnázok.
fölöslegesen zavarják meg az emebrek életét ezzel a buta szabálylal
A nyugdíjasoknak sem jó, mert ők meg általában korán vásárolnának(ha lehetne)
Akik dolgoznak, gyerekeket nevelnek, meg eléggé szükös a napirendjük, aki nem ér rá 9 ig mert alszik, dolgozik stb... azok csak délután tudnak vásárolni
Fel kéne oldani ezta förmedvény szabályt.
Mindenkinek jobb lenen.
Járvány mint olyan meg amugy sincs
Az hogy a korházakban, idősotthonokban terjed avírus nem gátolja az hogy ki mikor mehet vásárolni.
Most a legtöbb élelmiszerbolt reggel 6-7-től nyit,pont a korlátozás miatt.Mondjuk azt nem tudom,hogy neked mikor ér véget az éjjeli műszak,de lehet,hogy célszerűbb lenne előbb bevásárolni és csak azután lefeküdni.
Egyébként,egy nagy baromság ez az idősávos szabály,ha egyszer mindenkit köteleznek a maszk viselésére,akkor nem teljesen mindegy,hogy ki-kivel "érintkezik"..?Na mindegy,ez van,sajna.
A kérdező esetében meg nagy bunkóságra vall,hogy ha már egyszer nem figyelmeztettek,hogy tilosban vásárolsz,akkor nem értem,hogy miért nem engedték kifizetni az összeválogatott holmit...Nem tudom,hogy mi múlott volna azon a pár percen,ha már úgyis bent vagy.De hát logikát ne keressünk ebben az országban...
Én a 15 órai zárásról feledkeztem meg... Az is nagy sz*vás volt. Nem értettem, miért ne nyílik az ajtó, pedig egy csomó ember van benn (kívülről nem vettem észre, hogy mind alkalmazott, akik a pénztár körül csevegnek, kb. 1,5 órával zárás után:(
Azt még megértem, hogy a szolgáltatóhelyeket korábban bezárták, hogy inkább maradj otthon, ne császkálj munka után. De macskaalmot venni, az nem opcionális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!