Cigány -rendőr konfliktus Franciaországban. Nemcsak itt vannak akkor problémák?
A hír az indexen van,tehát nem kurucinfos.....Ezek szerint nemcsak a rasszistának mondott Magyarországon vannak ilyen problémák.....Franciaország fejlett demokrácia és a lakosság is felvilágosultabb ,toleránsabb.A romák most mégis "fellázadtak"?Talán mégis felelősek némileg a helyzetükért?
Ugyanakkor tudom vannak rendes cigányok is,és hülye magyarok is!
Nekem van kint üzleti érdekeltségem, gyakran vagyok kint. Az a helyzet, hogy a ott a következő választásokat a helyi "jobbik" fogja nyerni. A sárközi azért nyert mert azt mondta lefordítva, hogy helyreteszi a csőcseléket. Nem tett komoly lépéseket.
Tele van az ország arabokkal és egyre feszül az ellentét. A napi 400eurot kereső erőszakos magyar és román cigányokról nem is beszélve. nice-be halottam az utcán magyarul beszélő cigányokat. Négerből is rengeteg van, de azok legalább akarnak dolgozni, legalábbis egy részük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!