Szerinted a tolerancia önmagában hordozza e a megkülönböztetést? Hiszen ha "tolerálsz" vmit/vkit, akkor már deklarálod is, hogy a megszokottól/normálistól eltérő, nem?
"Nem. Azt mondom ugyanis, hogy rendben, másképpen viselkedik, mint én, de ez érdekli a fenét, ugyanis, egyátalán nem biztos, hogy ahogy én élek, az neki is "normális". Annyira meg nem vagyok nagyképű, hogy úgy gondoljam, az az egyetlen helyes mód, ahogy én élek."
Már megint ez a libsi maszlag...
Ez itt Magyarország, itt az idegeneknek kell alkalmazkodni hozzánk, és nem fordítva! Aki erre nem képes, az eltakarodhat innen jó messzire!
szerintem, amit leírtam a kérdésben teljesen helytálló! Mi az h neki más a kultúrája, neki ez-az nem normális!
Könyörgöm! nekik a tisztességes életvitel az ellenségük!
Ezt kultúr antropológusok is kimutattták pedig náluk ember/kultúra/"tolerancia" barátibb elég kevés van!
A toleránsok pedig intolerálják a nem tolerálisokat!
ez nem ironikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!