Beáldoznátok KariGerit Budapest szabadságáért?
A személyes véleményem az, hogy Budapestet azért szívatja még a kormány a felesleges korlátozások fenntartásával, mert így akarja kvázi megbosszulni az önkormányzati választásokon elszenvedett vereséget.
Én nagyon szívesen odaadnám a Főpolgármester jogköreit bármilyen FIDESZ-es tagnak/havernak, hívjuk akárminek a jövőbeli pozícióját, ha végre visszatérne a szabadság a fővárosba is.
Én bármit képes vagyok elviselni a főpolgármester úrért! Ő egy pótolhatatlan, hatalmas kincs a budapesti polgárok számára!
Hajrá Gergely, hajrá Budapest!
És ez komolyan normális dolog, hogy ha nem fideszes vezetést választunk, akkor szándékosan lezüllesztik a városunkat? Nem áldoznám be, ugyanis a lakosság őt választotta, valószínűleg nem véletlenül. Ha a lakosságnak nem tetszik, következő alkalommal leválthatja, de erre csak az embereknek van joga megítélni, hogy tetszik-e amit csinál, vagy nem.
Egyébként a korlátozásoknak ehhez semmi köze. Csupán azért maradnak a korlátozások, mert a fertőzöttek 60%-a csak Budapesten van. Ha Sopron, vagy Bivalybasznád lenne a gócpont, akkor ott lennének szigorúbb korlátozások.
Ritka primitív gondolkodásmód és a fantazmgóriagyártásra való erős hajlamot mutatja.
Javaslom szegd meg, élj a vélt szabadságoddal és viseld (egy darabig)a következményeit. Sok ember élete lesz boldogabb tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!