Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Beáldoznátok KariGerit Budapes...

Beáldoznátok KariGerit Budapest szabadságáért?

Figyelt kérdés

A személyes véleményem az, hogy Budapestet azért szívatja még a kormány a felesleges korlátozások fenntartásával, mert így akarja kvázi megbosszulni az önkormányzati választásokon elszenvedett vereséget.

Én nagyon szívesen odaadnám a Főpolgármester jogköreit bármilyen FIDESZ-es tagnak/havernak, hívjuk akárminek a jövőbeli pozícióját, ha végre visszatérne a szabadság a fővárosba is.

2020. máj. 1. 12:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

Én bármit képes vagyok elviselni a főpolgármester úrért! Ő egy pótolhatatlan, hatalmas kincs a budapesti polgárok számára!

Hajrá Gergely, hajrá Budapest!

2020. máj. 1. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

És ez komolyan normális dolog, hogy ha nem fideszes vezetést választunk, akkor szándékosan lezüllesztik a városunkat? Nem áldoznám be, ugyanis a lakosság őt választotta, valószínűleg nem véletlenül. Ha a lakosságnak nem tetszik, következő alkalommal leválthatja, de erre csak az embereknek van joga megítélni, hogy tetszik-e amit csinál, vagy nem.

Egyébként a korlátozásoknak ehhez semmi köze. Csupán azért maradnak a korlátozások, mert a fertőzöttek 60%-a csak Budapesten van. Ha Sopron, vagy Bivalybasznád lenne a gócpont, akkor ott lennének szigorúbb korlátozások.

2020. máj. 1. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha a budapestiek engednek az ilyen zsarolásnak, és ezen az alapon Fideszest valasztanak meg, azzal önként mondanak le a szabadságukról. És ez nem csak Budapestre, hanem minden más településre igaz.
2020. máj. 1. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Igen, és visszahoznám Tarlóst!
2020. máj. 1. 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
#2 Voltam. Ki tudnátok fejteni mit kifogásoltok a válaszomban?
2020. máj. 1. 13:14
 6/14 tgt ***** válasza:
68%
Én Orbán Viktort szívesen beáldoznám Budapest szabadságáért.
2020. máj. 1. 13:20
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Ritka primitív gondolkodásmód és a fantazmgóriagyártásra való erős hajlamot mutatja.

Javaslom szegd meg, élj a vélt szabadságoddal és viseld (egy darabig)a következményeit. Sok ember élete lesz boldogabb tőle.

2020. máj. 1. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
#5, én meg tudom mondani, mit kifogásolnak a válaszodban. Két dogot. 1. Érthető. 2. Ők nem értik. És ez bizony súlyos dolog. Aki nem érti, amit ol, bedühödik. Az íróra.
2020. máj. 1. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Ez az, te nyomoronc, fogd rá Orbánra, amiért Karácsony rossz döntéseket hoz és alkalmatlan fő polgármesternek... :D
2020. máj. 1. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Én akkor is beáldoznám Karigerit, ha Budapest nem lenne tőle szabad :)
2020. máj. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!