Akkor most Che Guevara hol is volt forradalmár?
Figyelt kérdés
Itt már mindenről írnak, Bolívia, Argentína, Ecuador, Kuba. Minden van. Most hol is akkor? Hol volt a forradalma? Vagy ez ilyen nemzetiközi volt? Tudom rengeteg követője volt más és más ágazatokkal.#kommunizmus #forradalom #szabadság #Kuba #Che Guevara #egyenlőség #Argentína #Bolívia #anarchizmus #Ecuador
2020. ápr. 26. 01:51
12/12 anonim válasza:
Igazán nem rosszból, nem akarok politikai állásfoglalást, de miért van ez a kérdés ? Mármint ha a kérdés feltevője ekkora tisztelője ennek a hős, felszabadító forradalmárnak/mocskos tömeggyilkos kommunista disznónak (ki hogy tekint rá) nem tudja azt, hogy hol játszotta a legnagyobb szerepet a történelemben ? (mert bár igaz, hogy Argentínában született) de ezt általános és közép iskolában is tanítják, ha meg idősebb a kérdező, akkor pedig anno kellett volna rá emlékeznie a szoci időkből (ha nem is az iskolákból). Nem akartam kötekedni, inkább csak érdeklődni, hogy egy kvázi "rajongó" hogy nem tud ennyit megjegyezni úgymond a "példaképéről" ? (tudom, hogy ez az oldal a kérdések feltevésére van, de könyörgöm, beütöd a böngésződbe, és előbb is megtudod, illetve nem kapnál ilyen "negatív" válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!