Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » KariGeri miért akar pánikot...

KariGeri miért akar pánikot kelteni, és mentálisan megbetegíteni az embereket?

Figyelt kérdés

Egyre többen kezdenek kijönni a koronavírus hisztiből, és a tényleg fontos problémákkal foglalkozni, a Főpolgármester Úrnak azonban vélhetően nem tetszik, hogy az emberek nem pánikolnak, ezért kötelezővé teszi mindenhol a posztapokaliptikus maszkhordást. Miért jó neki, ha az embereknek betegség tudata van, miért mérgezi a budapestiek elméjét?

[link]

2020. ápr. 21. 21:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak úgy for info, ezt egy orvos fizikus írta Kari posztja alá. Talán jobban ért hozzá, mint ez a populista paprikajancsi.

“ Kedves Főpolgármester Úr! Tudod,hogy mi lesz ennek a következménye? Az, hogy sok-sok ember (miután maszkhiány van) a soknapos használat után is felteszi majd az EGYETLEN - már esetleg fertőzőtt maszkját, és így lép be a boltokba, bevásárlóközpontokba és a piacokra. Felteszi a maszkját ha belép valahová ahol kötelező, majd leveszi ha kimegy onnan, és ilyenkor mindig össze-vissza fogdossa majd azzal a kezével, kezeivel, amivel előtte kilincseket, bevásárlo kocsikat, ajtókat fogdosott. Szerintem a maszk nem sokat véd. De ily módon sokkal többet árthat! Tisztelettel: Dr. Weisz Csaba orvosfizikus.”

2020. ápr. 21. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Maszktol nem fog vegeterni a járvány,csak a gyoygszertol meg az utcafertotlenitestol!

Tenyleg pestiek,KariGeri intezett utcafertotlenitest?

2020. ápr. 21. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Hogyne kéne mar viselnie! Tomegkozlekedesen is kell meg utcan ha nagy a járókelő forgalom!

Kilelegzel,ha vki virusos akkor a virust is kilelegzi,a jardan nemsoka masik valaki megy ugyanott.

2020. ápr. 21. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Karigeri nagyon rápörgött most. Még az Index is panaszkodik, hogy nem lehet sehova menni, pedig ők aztán eléggé kivették a részüket a pánikkeltésből!
2020. ápr. 21. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:

Szerintem influenza szezonban is hordjunk, meg herpesz ellen is. Mert lassan ott tart ez a komoly hisztivírus mortalitása is:

[link]

Itthon ez a 80x szorzó is alá van becsülte, mert az USA-ban többet tesztelnek.

2020. ápr. 21. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
12. Intézett bárki is Magyarországon?
2020. ápr. 21. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én maszkellenes vagyok pont amiatt is amit leírt az egyik szakértő is kommentbe( Weiss). Meg hamis biztonság érzetet ad és lehetne sorolni.Úgyhogy én se gondolom hogy nagyon sokat érne. De maszkosok miatt hordani fogom. Rendesen és varrot/sebészit,hogy megnyugodjanak,mert végülis nem fog nehezemre esni a használata. De én eddig se foglalkoztam mással és hidd el én nem fogok szólni hogy mibe mész hogy lesz e rajtad stb. A Bkk járatain elképzelhetetlennek tartom hogy ellenőriznék ezt. Viszont a boltokba nem engdnek be.Viszont azért se látom értelmét ennek a rendeletnek mert akik nem hordták azok ezek után felvesznek egy rablómaszkot, vagy az állán lesz a maszk, vagy a fejére húzza annak akkor aztán marhára van értelme viszont el kell hogy fogadják mert az arcon van éd takarja. Szóval én se értem ezt a Karigerit. De akkor elviekben akkor ugye annak kéne következnie ha mindenki maszkot hord, hogy akkor április 27-től kezdve rá 15 napra már nem is lesz vírus. Ugye? Mert ugye mindenkin mindenhol maszk van.
2020. ápr. 22. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Azért fizetik őt is a gazdái, hogy segítsen a hisztériakeltésben. A hisztériakeltés célja pedig a gazdasági válság.
2020. ápr. 22. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!