Mi ez a hírportál?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy akárhányszor beírom a google-be azt hogy “koronavírus” és a portfolio híreit adja ki. Nagyon durván tolja a híreket, és azt veszem észre direkt úgy fogalmaznak egy cikk megnevezésén hogy féljél az egésztől, és hogy rákattints a cikkre. Másnál is ez az oldal jön be?2020. ápr. 16. 16:15
1/8 anonim válasza:
A tőzsdével és pénzzel foglalkozó hírportálok minden jelentéktelen dologgal úgy foglalkoznak, mintha összedőlne a világ.
2/8 anonim válasza:
Plusz még 10 másik. Mindenki azt választja, amelyiket hitelesnek tartja. Nálam ez a koronavirus.gov.hu
3/8 anonim válasza:
Nekem azt az oldalt teszi előlre, amelyiket a legtöbbet felkerestem.
4/8 anonim válasza:
Nekem elsődleges hírforrások között van, mivel gazdasági hírek szívesebben olvasom, mint a semmitmondó politikát.
6/8 anonim válasza:
És te még azt hiszed, a gazdasági hírek kevésbé semmitmondó....
7/8 anonim válasza:
Nekem feltünt hogy általában a 444 meg az indexhez hasonló híroldalak vannak fent, viszont azok között van amit szoktam olvasni. Nyilván mert egy szűk közösség számára felkapott, és a Google előrébb teszi!
8/8 anonim válasza:
Nekem is azt adja ki.Mivel eddig nem néztem,rászoktam arra hogy ezt dobta,erre kattintottam rá.Munkahelyemen kiröhögtek,hogy micsoda hiteles oldalt olvasgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!