Bebizonyosodott, hogy a koronavírust a háziállatok is elkaphatják, terjeszthetik. Lesz karantén a hongkongi példára az ő számukra is?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 09:43
11/20 anonim válasza:
A legjobb az lenne, ha az ilyeneket, mint a kérdező, elzárnák a társadalom többi tagjától, netes hozzáférését törvényileg korlátoznák, cselekvőképességét pedig gondviselőnek rendelnék alá.
12/20 A kérdező kommentje:
Ez az! Add ki magadból a fájdalmad.
2022. márc. 24. 16:45
13/20 anonim válasza:
Nehogy még neked álljon feljebb, te holdkóros elmebeteg.
14/20 A kérdező kommentje:
Töltsd csak ki rajtam az életed fájdalmát. Itt névtelenül és ingyen megteheted. Neked könnyebbség, nekem mindegy mert itt nem számít.
2022. márc. 25. 09:30
15/20 anonim válasza:
Te akarod a pszichopátiás baromságaidat másokon kiélni. Ez rajtad kívül mindenkinek világos. Orvoshoz menj inkább ahelyett, hogy itt filozofálsz.
16/20 A kérdező kommentje:
Folytasd. Van még ott fájdalom, amit ki kell adni. Ne tartsd magadban. Jobb, ha kiadod és rám irányítod. Törődök veled.
2022. márc. 25. 19:01
17/20 anonim válasza:
A pofátlan hülye még Csernusdoktornak is képzeli magát :D Az összes ilyen szektás baromnak első körben magával kellene törődnie. Meg másodikban is, aztán pedig meghúzódni csendben egy sarokban, mert károsak a társadalomra.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem ezt gondolom rólad. Ennyire ne legyél szigorú önmagadhoz. A 15. sorszámú válaszodban kifejtett diagnózishoz jogod volt annak valóságtartalmától függetlenül. Szólásszabadság van. Ha szeretnél Csernus doktor lenni és játékból diagnózisokat írni, engem nem zavar. Szerepjátékban is benne vagyok.
Használj nyugodtan bokszzsáknak.
2022. márc. 26. 16:18
19/20 anonim válasza:
Szerintem inkább menj és sz0pj le egy ölelgetős facebook szmájlit, te degenerált kretén barom
20/20 A kérdező kommentje:
Csak így tovább, vetítsd ki rám a belső énedet, a vágyaidat. Mindig itt vagyok neked, hogy ezt megtehesd.
2022. márc. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!