Létezik független, megbízható, pártsemleges média? TV, sajtó, vagy weboldal tekintetében.
Akkor vissza a lényeghez.
A kormányzati kommunikáció nem megbízható, és kevés.
Meg vagy fosztva a racionális döntések meghozatalától, mert azokhoz pontos, és megbízható adatokra lenne szükség.
Semmilyen szinten nem beszéltem döntéshozatalról. Nem is utaltam rá, ha félreérthetően fogalmaztam elnézést. Csupán az egyéni véleményformálás irracionális, szélsőséges mivoltára tértem ki. Ahhoz nem kellenek pontos adatok. Nem az alapján formálok véleményt, hogy a jelen helyzetben milyen számokkal, tényekkel szolgál a kormány, ez egyéni szinten nem befolyásol (engem legalábbis). Számomra a véleményformálás alapját a jele helyzetben hozott döntések jelen helyzetben értelmezhető minősége teszi ki. És akkor már vissza is kanyarodhatnék a mondandóm elejére.
De azért megjegyzem, hogy ne legyek félreérthető: soha nem szavaztam és (jelen álláspontom szerint) nem is fogok a jelenlegi kormányra.
Aki az origo,hu-t jelölte, mint hiteles, korrekt, megbízható hírforrás, most menjen az oldalukra, és nézze meg a főcímet.
Felháborító pofátlanság, amit ez az oldal művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!