Az orvosok miért nem szelektálhatnak az alapján, hogy ki vette komolyan a járványügyi előírásokat és ki nem?
Minden egyébtöl eltekintve, hoyg bizonyítod, ki mennyire vette komolyan az elöírásokat?????
Vagy gondolod, mindenkit folyamatosan kamerákkal figyelnek?????
Totál nevetséges a kérdésed,ugyanis valószínűleg ha dönteni kell,az idősebb kapja a gépet:)
Egyébként nem tudom nálad mi a helyzet,de én itt szinte csak időseket látok az utcán...
Mert a fiatal még szaporodhat, dolgozhat és adózhat, a hetven éves meg gazdaságilag értéktelen, ráadásul már többet élt, mint amennyit a legtöbben fognak.
A szabályok betartása meg az idősebbeknek sem az erősségük, látom eleget. Van rajta maszk, de rosszul helyezi fel, így szart nem ér, kesztyű is van rajta, de piszkálja a maszkot és az arcát. Mondhatod, hogy idős, már nem érti úgy a dolgokat. Én meg mondhatom, hogy kevésbé van rá szüksége a világnak, mint a fiatalra, tehát ha dönteni kell, akkor jobban jár a világ, ha az idősebb hal meg. Kegyetlen? Az, de nem tudsz jobbat. Aki teheti, maradjon otthon, vásároltasson be a rokonaival, a szomszédokkal, az önkormányzatok is segítenek. Unatkozik otthon, magányos, és ezért kimegy? Jó, de akkor meghal.
Ha a 70 éves mindent betart, akkor nem fog megfertőződni.
Egyébként elég egyszerű oka van: Rövidebb rehabilitáció, nagyobb túlélési esély a 30 évesnél, és a 70 éves gazdaságilag sem termel már értéket, de pénzbe kerül, és a várható élettartama is rövidebb. Tehát semmilyen racionális érv nem támasztja alá, hogy őt mentsék meg (azonos egyezségügyi háttérrel)
Egyébként mivel olyan nincs, hogy a lakosság nagy része nem fertozodik meg, így nem reális a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!