A járvány megmutatja, hogy mik az igazán fontos dolgok és mik nem? (Többi lent. )
Arra gondolok, hogy most nincs LMBTQ hiszti, nincs Greta Thunberg klímacirkusza, nem azon kattognak az emberek, hogy miért nem házasodhatnak egy vonattal, vagy hogy ki náci vagy ki nem.
Minden vezető az országát védi és minden ember a családját, gyerekeit, nagyszüleit.
Nem lehet, hogy ezen el kellene gondolkodnunk?
Magyarországon én még nem találkoztam LMBTQ - val, szerencsére. Túl sok Louder with Crowdert nézel :D . Greta pedig már egy ideje nem téma.
Inkább arról van szó, hogy ezeket eddig is csak a média fújta fel, mert kell az uszítás, az egyik legkönnyebb módja az ember irányításának. De most, hogy nem erről szól a média, már senki nem halucinál bu$ikat minden sarokra, mert igazából eddig sem volt ez jelenség Magyarországon. Az SJW, LMBTQ, PC nyavaja a Nyugat baja. Nekünk megvan a sajátunk.
De amúgy ez a másik irányba is működik, a migránsozást se nagyon hallani mostanában.
Nagyon egybites gondolkodásod van.
Az ilyen embereket a legegyszerűbb manipulálni,mint te vagy.
Szerintem az is elég fontos dolog, hogy ne pusztítsuk el a Földet, ahol ugye mi is élünk a családunkkal meg a szeretteinkkel. Mellesleg a klímavédelemmel további lehetséges járványoktól kímélhetjük meg magunkat, olvass utána. #klímahiszti*
Amúgy a járvány miatt hozott intézkedések miatt jelentősen javult a levegő tisztasága, az ózon rétegnek is jót teszünk így, ami, gondolom tudod miért fontos.
Az alapvető emberi jogok sem lettek kevésbé fontosak, ezek ugyanúgy létező dolgok, amikkel így vagy úgy, de foglalkozni kell. De ahogyan mondjuk a te életedben is vannak prioritások, amik változnak, úgy globálisan is vannak, így most az elsődleges a vírushelyzet megoldása.
Egyébként attól még, hogy neked valami nem fontos, mert nem érint, vagy érint csak leszarod, az nem jelenti azt, hogy nem kell vele foglalkozni. Szerintem ezen kellene elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!