Mit szóltok hozzá, hogy nem lesz még (? ) kijárási tilalom? Ti szeretnétek?
Figyelt kérdés
1 hete bezártam a szalonom, hogy óvjuk magunkat és egymást, de kezdem azt hinni, hogy tök fölöslegesen, mert mindenki kinn flangál az utcán és olyan, mintha a kormány is csak elhúzná a végletekig. Ha mindenki otthon maradna, 1-2 hónap alatt le lehetne zavarni, de így nagyon sokáig elhúzzák a vírust, cégek és kisvállalkozások fognak csődbe menni. Én is, 2 max. 3 hónapig betudom fizetni az adókat, bérletit, de utána lehúzhatom a rolót.2020. márc. 22. 16:21
11/14 anonim válasza:
Ha bevezetik a kijárási tilalmat és nem az egészségügyben, kereskedelemben vagy online dolgoztok, akkor EL FOGJÁTOK VESZTENI AZ ÁLLÁSOTOKAT!!! a cégek már így is csak vegetálnak, ha bevezetik 0 bevételük lesz, onnantól addig van fizetésed, amíg a cégeknek a tartalékai vannak. Ez nem sok idő. De hajrá, be kell vezetni.
12/14 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Már most biztosra vehető, hogy a hisztériakeltéssel generált gazdasági világválságnak jóval több áldozata lesz, mint magának a vírusnak. Nem kell, nem szabad kijárási tilalmat bevezetni!
#nemaradjotthon
13/14 anonim válasza:
A gazdaságot újra lehet indítani, de a halottakat nem lehet
feltámasztani. Ha te nem is vagy idős, azért lehetnek szüleid, rokonaid akik elvesztésének te sem örülnél.
14/14 anonim válasza:
A gazdasági válság miatt éhen halt, vagy kilátástalanságukban magukat felakasztó embereket ugyanúgy nem lehet feltámasztani, mint a koronavírus áldozatait. Előbbiekből pedig jóval több lesz. #nemaradjotthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!