Ha a lenti 2 lehetőség közül kellene választani, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1) Teljes karantén
2) 65 év felettiek, és kónikus betegek karanténja, de a többieknek normális élet (szabad gyülekezés, kvázi működő gazdaság)
2020. márc. 17. 18:01
1/12 anonim válasza:
A karanténnak úgy nincs értelme, hogy csak x kor felettiekre érvényes.
2/12 anonim válasza:
A másodiknak semmi értelme, az elsőre meg egyelőre nincs szükség.
3/12 A kérdező kommentje:
Ők a veszélyeztetettek, ha őket elszigeteled, akkor 0,1% alá csökken a halálozási ráta.
2020. márc. 17. 18:26
4/12 A kérdező kommentje:
Mi benne a hülyeség, kérlek, hogy fejtsd ki, ha tényleg ennyire érted a témát, szeretnék tanulni tőled.
2020. márc. 17. 18:33
5/12 anonim válasza:
#4! Szegény, beteg lélek vagy!!!!
6/12 anonim válasza:
#4 vagyok:
Nos, hogy képzeled el a nyuggerek izolálása alatt az ellátásukat?
Kontaktusba hozod őket olyan tárgyakkal, például élelmiszerekkel, amit mások is megtapogattak?
Vagy fertőtlenítesz mindent? (a pékárút is? XD)
Fejtsd már ki nekem, légyszíves!
7/12 anonim válasza:
#7 vagyok:
NE!
Inkább ne fejtsd ki! Bár szeretem a sci-fi-t, de ez most nem az a helyzet!
8/12 A kérdező kommentje:
Csomagolt élelmiszer. UV fertőtlenítés, gumikesztű?
2020. márc. 17. 19:28
9/12 anonim válasza:
4-es barom.
Tegyél ellene. Ha mész vásárolni, vásárolj be anyádnak, nagyanyádnak, esetleg a szomszéd "nyuggernek", és igyekezz meggyőzni őket, hogy a következő hetekben jobb, ha otthon maradnak és téged kérnek meg, ha valamire szükségük van.
10/12 anonim válasza:
Miért kell az időseket szidni? Ők ne egyenek? Nyilván senki se vásárolt be nekik, azért kell menniük. Meg sokaknak nincs autó, me sok pénzük se, nem vásárolták fel a fél boltot egy évre előre. A heti kis bevásárlásukat szeretnék elintézni, de mivel a fiatalok, középkorúak mindent kifosztottak, most járhatnak boltról boltra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!