Mi van ha a járvány miatt keresőképtelen lettem (szórakoztatóipar) és hitel/rezsi/stb-t nem tudok fizetni?
Megszívtad :P
Amúgy ezt sose értettem, hogy miért van az, hogy ha van valami egyéni problémád és az állam nem segít az természetes de ha a problémád olyan jellegű, hogy rajtad kívül még több száz/ezer ember jár hasonló cipőben akkor hirtelen már az államnak kell megoldania.
Pl. leég a házam, mert olcsójános voltam és spóroltam a kábelekkel az én bajom.
Az ártérbe építkeztem még 100 másik hülyével és elvitte a házam a Duna akkor meg jön az állam és kisegít.
Köszönd meg a médiának, az embereknek meg a kormánynak a hisztériakeltést ami következtében becsődöltél.
Nagyon sokan fognak így járni...
Ha keresőképtelen vagy, akkor beteg vagy. Ha a járvány miatt, akkor megfertőződtél. Ugye a László kórházból írsz. Nem tudom, hallottál-e róla, a tudatos fertőzés bűntett. Ha túléled, büntetik.
Ha viszont nem erről van szó, akkor pusztán munkanélküli vagy. Állítólag a kormány (ha nem hazudik ebben is) felismerte, hogy van ilyen probléma. Gondolkodnak rajta - mondta habozva a szóvívő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!