Mi a véleményetek az m1 TV-csatornáról?
#1,2,3
Az RTL még a szuper, nemde? 🤣😁
Ja, és az egyetlen hiteles forrás már..😁🤣 🙃🙃
Amikor hetente 1x random odakapcsolok valamiért mindig a migránsokról beszélnek.
Az meg már egy picit unalmas.
Most pl valami nagyon álmos fejű ember unottan olvasta fel a szöveget, robotszerű hangon: migránsok másik kultúra bevándorlás.
Meg előadták hogy svédorszagban 40%-al nőtt a bűnözés 9ről 14-re, és annak az 50%-a migráns!!!
Legalja
"#4 A különbség annyi, hogy az RTL nem köztévé, ellenben a köztévének KÖTELESSÉGE lenne a kiegyensúlyozott tájékoztatás. A magyar adófizetők milliárdjaiból dezinformálják a birkákat, esetedben ez mint látszik sikeres volt."
Nem, én csak sima csatorna 🐀 vagyok, tudod túl sokan vagyunk" 😁😁😁
"dezinformálják a birkákat, esetedben ez mint látszik sikeres volt."
Nyugodj meg, én az ATV, Hír, Euronews, Tv2 is nézem...és számomra az ideológia fontosabb, mint más.
Tehát nem érdekel ki mit, hogyan tesz, az se érdekel, hogy Igaz-e, mert mindenki maga fog elszámolni...
Üdv újra:🐀
Utolsó te 🐁
A tv2 is a te szinted, az igaz.
Szóval végülis mind1 csak ne hallj semmi olyat ami ellentétes az álomvilágoddal vagy mi a lényeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!