A vírus miatt a nyári budapesti koncertek is veszélyben vannak? (Harry,5SOS pl)
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez még a jövő zenéje, de benne lehet a pakliban hogy 3 hónap alatt nem ül el? Szeretnék felkészülni rá és nem két nappal a koncert előtt csalódni hogy mégsem lesz.2020. márc. 11. 17:58
11/13 anonim válasza:
Én mentem volna a június 4.-én lévő 5sos koncertre, de tuti nem lesz. Még ha 1-2 hónap alatt lecseng (amit kétlek), akkor sem az lesz az első, hogy OMG koncertek mindenhova. Pedig most jött volna először az együttes.:( De azért remélem, hogy ha nem lesz, akkor is nem sokára majd eljutnak Magyarországra issss.
12/13 anonim válasza:
Apropó, most azt mondják hogy kB 1,5 évig ugyan ezesz mint most. Hát akkor én tuti belehalok, vagy lesz*pom magam, mert utálok itthon poshadni, így ahelyett hogy 5sos koncerten lennék, be kell érni az itthoni mini koncertel, amit tartok magamnak tanulás közben.:D
13/13 anonim válasza:
Szia!
Már a Harry Styles,és a 5SOS koncertnek is van új időpontja (elvileg,de a 5SOS tuti).
Én 5SOS-ra megyek^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!