Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ellenzék jobban kezelné a...

Az ellenzék jobban kezelné a mostani pánik helyzetet?

Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Semmit sem kezelne jobban. Megbuktak 2010-ben. Még korházak sem lennének. Azt is el akarták adni az SZDSz -esek
2020. márc. 11. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen pánikhelyzetet?
2020. márc. 11. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem. A mostani pánikhelyzet egrészt mesterséges hisztikelztés, másrészt az emberek ilyen instabilak. A totális józan ész lepereg róluk - egyébként Orbán meg az összes diktátor azért pörgeti a hisztit, meg a paranoiát, mert ezzel manipulál - magának. A paranaoid, hisztériásan rettegő tömeg kisgyerek szintre regrediál sé könnyű manipulálni.

Aljas, rosppantul aljas, de nem ő lesz az első, aki ezt meglépi.

By the way: valakit megszólaltatott már a média, aki megyógyult a korónavírusból, él és egészséges? valakit, akinek valakije meghalt, és tudja, hogy hány éves volt, milyen mellékbetegségei voltak? Na? Hisztike-hisztike-hisztike ... ez van, ha az emberek nem kapnak szülői érzelmi stabilitást amikor kicsik és egyébként is insabil a rendszer körülük.

Én már úgy vagyo ezzel, hogy k-rvára belefáradtam: hadd hulljon a férgese, úgyis sokan vagyunk a Földön. ha én vagyok a férgese, akkor menjek én is, kit érdekel? Legalább lesz hely a madaraknak és a fáknak.

2020. márc. 11. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Ennél csak jobban lehet. Azzal hogy kineveztek pár havert operatív törzsnek és kitömik őket milliárdokkal nagyon nem vagyunk előrébb.
2020. márc. 11. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A kérdező kérdezett valamit és megkapta a választ. (Eddig) hárman is bemutatták, hogyan kell pánikot kelteni. De lesznek még.

Azt pedig a tudomány régen bebizonyította, hogy egyfelől a hülyeség végtelen, másfelől csak rettenetesen hosszú idő (generációk alatt) lehet a csökkentésében érdemi eredményt elérni. Úgy értem, nem megfélemlítésen, hanem a józan ész belátásán alapulót.

Ezen túl: sem az ellenzéket, sem a kormányt nem minősíti a pánik kezelése. Egyfelől nem összehasonlítható, másfelől (a kormánynak vagy ellenzéknek) nem a pánikot, hanem a fertőzést érdemes kezelni. A pánikkeltőket majd leépítik a józan ésszel rendelkezők, ha szükséges. De hogy például otthon ki ilyen pánikot él meg, az magánügy mindaddig, míg másokat (ezzel) nem fertőz.

2020. márc. 11. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól lenne eleve kisebb pánikhelyzet, hogy aránylag rendezett egészségüggyel néznénk a járvány elébe, nem egy szétrohasztott, lepukantott rendszerrel, mint most.
2020. márc. 11. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Az ellenzék is bajban lenne, mert nincs orvos, ápolónő, jól felszerelt kórházak, stb.

Orbánék padlóra vitték az egészségügyet. Az orvosok és ápolónők egy részét pedig, külföldre kergették.

2020. márc. 11. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Év járványveszélyt látok, pánikot nem annyira.

Nem kezelné jobban, hagyjuk is a régi dolgaikat, csak nézd Budapestet.

A főpolgi, tüntetésekre jár, kamu-bringás, klímavészhelyzetet hirdet, de a metrón nem lesz klíma, a Lánchíd marad, ahogy van, a BKV nyomokban sem lesz ingyenes, viszont van brüsszeli képviselőnk.

Ugyan nem nagyon lehet szerepe, mert nincs az ügyrendben, de jól mutat.

De ez nem is magyar ügy, szerintem az derül majd ki, hogy a legkisebb mértékben individualista társadalmak megoldják a dolgot, az európaiak, meg hatalmasat szívnak.

2020. márc. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!