Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti szoktatok kommentelni...

Ti szoktatok kommentelni híroldalon vagy ismert emberek posztjai alá? Van értelme a kommentelésnek?

Figyelt kérdés
Pl.index,origo,24.hu,Blikk,bors,vagy akár Orbán Viktor oldalára.Van értelme?Változni fog valami?Kevésbé leszünk magányosak,frusztráltak ha kommentelünk?Én egyébként azt vettem észre hogy azok nem reagálnak rá akiknek szól a komment.Lehet el se olvassák.A kommentelők szoktàk egymás kommentjeit lájkolni.Így is van értelme?
2020. márc. 8. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
A 444-re,ja várjál,azt a demokrácia védelem nevében betiltotta a nagy szabadság párti weboldal.
2020. márc. 8. 19:57
 12/17 A kérdező kommentje:
#9-es tehát ha Orbán Viktor kirak valamit nem írod alá hogy az isten áldja meg a miniszterelnök urat?
2020. márc. 8. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
#10: Facebookon keresztül lehet, de nem direktben. Aki nincs fenn a Facen, az kommentelni sem tud.
2020. márc. 8. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. márc. 8. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Az Index fórumra szoktam néha írogatni, meg egyéb kommentelhető oldalakra (olyat nem is olvasok ahol nincs komment).

Face-re, híres embereknek soha, mert egyik sem érdekel igazán.

Ne gondold, hogy a facen Orbán ír neked, vagy elolvas bármit is! A mobilt sem tudja bekapcsolni, totál analfabéta az egész informatikához. Valami csicska odaböffent egyet, aztán annak tapsikolnak a népek! Hülyeség...

2020. márc. 9. 10:04
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Egyre kevesebb helyen lehet egy-egy cikket kommentálni.

Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyire komplex programokat használnak a felső vezetők.

2020. márc. 9. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:
15%

Én akkor írok kommentet, ha azt gondolom, hogy a témáról van viszonylag értékes tudásom, vagy gondolatom. Ha egY, vagy ötven ember lájkolja, akkor örülök, hogy valamit jól megfogalmaztam.

Tök mindegy ki a posztoló, a téma az érdekes. Vagy nem.😁

2020. márc. 10. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!