Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet utánanézni...

Hogyan lehet utánanézni valakinek, aki felbukkant a környéken, de valószínű lelépett valahonnan?

Figyelt kérdés
Van a környékünkön egy gyanús fazon, nem nagyon beszél senkivel csak pár emberrel, telefonja nincs, alkalmi munkákból él, facebookon nincs fent. Nagyon furcsán viselkedik. A pár darab ismerőse szerint 7- 8 éve bukkant fel, csak a nevét tudják és hogy kb.hány éves, személyije sincs valószínű. Hogyan lehet megtudni, kicsoda és honnan lépett le? Megyét mondott csak, de az se biztos hogy igaz.. esetleg van valami régebbi eltűnt személyek adatbátisa fényképpel?

#bűnöző #eltűnt személy #bújkáló ember #beazonosíthatatlan;
2020. márc. 7. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Aztán te miért képzeled magad helyi hatóságnak?

Magánnyomozót bérelj fel ha nagyon érdekel.

2020. márc. 8. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz azon, hogy "lelépett"? Elvált, új életet kezdett? Mert ehhez joga van mindenkinek.

Ha viszont körözés alatt áll... nos kistelepülés esetén a körzet megbízott már tud róla, valószínűleg már igazoltatta is és utána nézett (szeretik tudni kit kell először keresni ha megszaporodnak a vagyon elleni bűncselekmények). Nagyobb település esetén a járőrökben kialakul a "zsaruszimat" és rá tudnak érezni kiket kell szúrópróbaszerűen igazoltatni. Ha nincs vaj a füle mögött akkor békén hagyják, sok ember él alkalmi melóból, ettől még nem válik bűnözővé.

2020. márc. 8. 01:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos 'oszt miért kéne valakinak facebookon lennie?
2020. márc. 8. 01:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Nem képzelem magam hatóságnak, csak mint a második írta szeretném magam biztonságban tudni! Hasoló fazont már ismertem, aki hónapokig betörésből élt és táskákat lopkodott a strandokon, nrm bukott le!. Én eddig nem láttam a fazont mert "rejtőzködő életmódot" folytat! 2. köszönöm, a körzeti semmit nem tud. Ennyi.
2020. márc. 8. 09:56
 5/9 A kérdező kommentje:
"Lelépett".. vagyis valamikor csinált valamit, aztán jobbnak látta meglépni.
2020. márc. 8. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Ajvé, nincs fenn a facebook-on….. Micsoda first World problem! :-D

Remélem, utánam nem akarsz nyomozni, mert én sem vagyok fenn.

:-DDDDD

2020. márc. 8. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
"Hasoló fazont már ismertem, aki hónapokig betörésből élt és táskákat lopkodott a strandokon, nrm bukott le!." És nem tettél eleget állampolgári kötelességednek, hogy a tudomásodra jutott büncselekményt jelkentsd a hatoságoknak?
2020. márc. 8. 13:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, mivel nem akkor csinálta mikor ismertem, hanem évekkel előtte! 5 év alatt minden ilyen elévül.. mesélt egy csomó komoly sztorit, de ő már kiöregedett a bűnözésből.
2020. márc. 8. 20:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, ha hihetetlen , azért 3x5 évet ült, de nem ezek miatt...
2020. márc. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!