Miért vagyok fasiszta, rasszista ha Európában európai emberek között akarok élni, nem pedig afgán, nigériai meg bangladesi között?
Nem vagy ennyitől rasszista. Viszont nem ismerve téged, nem tudom, hogy ennek a véleményednek milyen megnyilvánulással szoktál hangot adni. Nem mindegy milyen hangnemben mondod ezt.
A volt gyarmatokról idejövő embereknek nem joga, hogy itt éljenek, csak mert volt gyarmatokról jönnek. Sem az elkövetők, sem az áldozatok nem élnek már.
Könnyű ráfogni a nyugati civilizációra az elmaradottságát a volt gyarmatoknak, de ha ez a helyzet, akkor előtte miért voltak ugyanúgy elmaradottak? A nyugati cégek kizsákmányolják a területeket, ahol elmaradott társadalmak élnek, de az senkinek sem fordult meg a fejében, hogy ezt miért tudják megtenni? A nyugati civilizáció térhódítása előtt is halomra ölték egymást az emberek az elmaradott területeken, csak akkor még lándzsával. Ma ugyanezt teszik, csak gépfegyverrel. Az elmaradott régiókban a polgárok inkább elmennek éhbérér dolgozni a nyugati cégekhez, minthogy géppuskával a tarkójukon tegyék ugyanezt egy hadúrnak. A társadalmi berendezkedésen kéne változtatniuk, ez pedig nem Európa dolga.
Ha valamit megtanultunk a történelemből, az az hogy sokféle ember egy helyre összezárva csak egy lőporoshordó. Balkán, OMM, Szovjetúnió például. Társadalmilag semmi előnye, sőt elég kockázatos a bevándorlás hosszú távon.
Ugyanakkor eszmei értékvesztés is történik. A világ színes, ez így van jól, így szép, de ha ezeket a színeket összemossuk egy helyre, csak egy szürke katyvaszt kapunk. A kultúra fontos része a társadalomnak.
"Miért vagyok fasiszta, rasszista ha Európában európai emberek között akarok élni, nem pedig afgán, nigériai meg bangladesi között?"
Mert faji alapon gondolkodsz, ennyi.
18-as!
És aki az idegen, sötét bőrűeket részesíti előnyben, az nem faji alapon gondolkodik?
"ezért kellene egyes kommentek után a rendőröknek felkeresni az uszítót és konkrétan lecsukni."
Miután a "fehér heteró képződményektől, mert azért nők is vannak köztük" nejdermüller-elvtársat lesittelik akkor visszatérhetünk erre, hogy a fajtád kit akarna lecsukatni!
"És aki az idegen, sötét bőrűeket részesíti előnyben, az nem faji alapon gondolkodik?"
De. Normális ember nem származás alapján "osztályoz", hanem jellem szerint. Tehát amikor a kérdező azt mondja, hogy Európában európaiak között szeretne élni és nem azt, hogy jó emberek között, akkor ő már származáshoz köti az erkölcsi alapot.
Ezt is el tudom még fogadni, csak akkor legyen következetes és ne kérje ki magának, hogy ő rasszista lenne, amikor az. Vállalja fel szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!