Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nyakunkon a narancsdiktatúra?

Nyakunkon a narancsdiktatúra?

Figyelt kérdés

Elég érdekes cikket találtam...

[link]

2010. júl. 24. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%

Valóban érdekes a link. De a szereplők nem egyszerű dolgos emberek. Attól,hogy nagy hazafiaknak mondják magukat,még nem azok,csak hőbölgő társaság.

Arra pedig nem lehet a cikk alapján választ adni,hogy mi oka a rendőri közbelépésnek. Az sem biztos,hogy a cikk mindenben igazat állít. A Barrikád hu.-ra nem nagyon jellemző.

2010. júl. 24. 10:23
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Ti akartátok,hiszen ott tapsoltatok az "Új kezdet napján"a Kossuth téren...
2010. júl. 24. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Penge Borisz mennyiért vállalná el Orbánt?
2010. júl. 24. 11:41
 4/15 bumbi02 ***** válasza:
37%

nyakunkon , hidd el.. nem olvastam el a cikket mer nem szeretem a barikádot.. de mi most a tényállás?

2/3al minden törvényt meghozhatnak szinte (max a 4/5öseket nem, de az ritka), ezt megvétózhatják sokan elküldhetik az AB-nek... na de ki az AB elnöke? stumpfék, fideszesek:)), ezenkivül a köztársasági elnök dobhatja vissza az országgyülésnek, no de ki is a köztársasági elnök? schmidt... fideszes:)) innentől kezdve minden törvényt ugy fogadadtnak el ahogy azt elképzelik nem kell a közt. elnök miatt változtatni rajta...aztán legyen vége az öszi választásoknak akkor jönnek majd az igazi huzásai a fidesznek...

2010. júl. 24. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen. 56 nap alatt kivégezték a jogállamot. Én a választások előtt is megmondtam ezen az oldalon, hogy a gárdát még erőteljesebben fel fogják számolni, mint az elerőtlenedő szocik. Most szigorították a gárdistákra vonatkozó büntetéseket (100 ezerről 150-re emelték a pénzbírságot, elzárás is kiszabható, és a rendőr magánterületre is bemehet üldözni a gárdistákat), és a rendőrség még keményebb lett. És a gárda után jöhet maga a Jobbik is. Emlékeztek arra a kampányra, amit a FIDESZ a Jobbikra zúdított a választások előtt? Hetente legalább 5 jobbikos figuráról derítették ki, hogy kommunista volt, hogy részegen letolta a gatyáját, hogy rosszban van a szüleivel, hogy melegfesztiválon járt, meg ilyesmi. És ez csak a kezdet volt, lehetnek ennél keményebb módszerek is (büntetőeljárások indítása, anyagi ellehetetlenítés). Ha a Jobbik túlzottan megerősödik, vagy ha nem áll be a "nemzeti centrumba" a FIDESZ alá, akkor nekik is végük. Meg úgy általában mindenkinek, aki nem a narancsos vonalat viszi.
2010. júl. 24. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Na tessék, ilyenekre gondoltam: Van egy gárdarendezvény, egy ismeretlen "polgár" bejelenti, hogy robbanószerkezet van a helyszínen, kimegy a rendőrség, és lám megtalálja. És aztán el lehet terjeszteni, hogy ezek már robbantani is akarnak. Sőt, még a "tettes" is meglehet egykönnyen. Vigyázni kell!

[link]

2010. júl. 24. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Vörösterror után narancsdiktatúra. A fehérterror talán jobban tetszene?
2010. júl. 24. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:

A választás előtt kb. 100-szor elmondtam a nemkedves jobbikoskáknak, hogy ha a Fidesz nyer, nem folytatódik a liberális lötyögés, hanem rend lesz, és a gárdával fel lesz mosva a padló.

Most ez elkezdődik. Mehettek Bauer Tamással együtt tüntetni a "demokláciáért" a csúnya-csúnya "diktatúla" ellen :))))

2010. júl. 25. 04:07
 9/15 bumbi02 ***** válasza:
38%
én nem jobbikos vagyok.. viszont azé kezdjen felnyilni a kedves narancsosok szeme... orbánnak itt a kezébe a két harmad,, de még semmit se tett... azon kivül hogy a hatalmát bebiztositotta elég rendesen fidesz kormány, fidesz ab, fidesz köztársasági elnök.... csak hogy válságban nem biztos hogy ezekre lenne szükség elsöként..
2010. júl. 25. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Na, neszeneked OV! Az egyik aszongya hogy nem csinálsz semmit, a másik meg azt hogy állítsd már le magad! Há' hülyék ezek? Megérdemelnek téged?
2010. júl. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!