MSZPsek mi miért nem fogunk össze mint a többi pártszimpatizánsok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 09:18
2/18 anonim válasza:
azért mert ha összefognátok akkor is maximum egy nyugdíjas klub jönne össze...
3/18 anonim válasza:
Jézusom! Azért még vannak fanatikusok..
4/18 anonim válasza:
Elárulom, azért, mert az MSZP, csak dilettáns emberek gyülekezete. Semmi célja annak a pártnak, semmi egyedi jellemvonása nincs. Márpedig, csak célokért lehet összefogni, nem mesterházyattilák két szép szeméért.
5/18 anonim válasza:
Mellesleg a Fideszesek és a Jobbikosok sokkal fanatikusabbak,azért tudnak összefogni. Az MSZP-szimpatizánsok között kevés a fiatal,és a pártban nincs egység,és program sem.
6/18 anonim válasza:
Szerintem is össze kéne fognotok. Egy jó nagy gödör előtt mondjuk, úgy könnyebb dolgunk lenne.
7/18 anonim válasza:
hehehe...az utolsónak osztom a véleményét!:D
Az nem baloldal, amit ők művelnek, de méég csak nem is politikai irány vonal.
Thürmer kell ide! :)
8/18 anonim válasza:
Én nem igazán szívlelem az MSZP-t, de mégis őket kell támogatnom, mert ők a legbefolyásosabb párt akik tehetnek az emberiségellenes "nemzeti oldal" ellen.
Direkt nem jobboldalt írtam, mert vannak országok ahol a jobboldal nem korlátozza az emberek alapvető szükségleteit pl. USA, Japán
9/18 anonim válasza:
Ne keverd az összefogást a birka és hangyaszellemmel amit "egyes" pártok ránevelnek a szimpatizánsaira.
10/18 anonim válasza:
emberiségellenes na látom te is megkaptad a beöntést mára :D nem gondolod hogy kicsit szánalmas vagy??? akkor ezek szerint a nemzeti az ember ellenes a te felfogásodban ??? Nézzed még kicsit az ATV, és színvonalas műsorait...hát ha még okosodsz egy kicsikét :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!