Novák Elődről mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Milyennek ítéled meg őt a parlamenti munkássága alapján?2010. júl. 23. 12:06
11/14 anonim válasza:
Én a Jobbikra szavaztam, de kifejezetten irritál a stílusa. Egy kis törtető balf.sz.
12/14 anonim válasza:
A szó ami eszembe jut róla a szánalmas.
Ha választhatnék mondjuk három képviselőt, akit kizavarnék a parlamentből, az egyik ő lenne. A másik Zagyva György Gyula, a harmadik Horváth Csaba.
Ez az Előd nem hogy kormánytag nem lesz, de csodálkoznék, ha a következő ciklusban egyáltalán képviselő lesz. Még a Jobbik frakciónak is kínos amit ez a kis szerencsétlen művel. Egyszerűen semmibe veszi a parlamenti írott és íratlan szabályokat, tiszteletlenül beszél a parlament elnökével, úgy ahogy van, megalázza az országgyűlést.
Pedig sem LMP-s, sem MSZP-s nem vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!