Van a forintnál gyengébb pénznem?
Figyelt kérdés
Csak nézegettem az újságban a táblázatokat, jóformán ha jól rémlik a japán yen volt a legközelebb a forinthoz, abból 2.8 forint körül van egy, de pl a egy rubel is 4.8 forint, igazából csak az érdekelne hogy van olyan pénz aminél 1 forint többet ér mint abból egy egység?2020. febr. 9. 01:19
1/9 anonim válasza:
1ft
Angolai kwanza 1.75
Argentum 25.65
BlackCoin 5.32
Burundi frank 6.59
Bytecoin 9.84
Chillei peso 2.74
És még további 38.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor akad azért. :D
2020. febr. 9. 02:03
3/9 anonim válasza:
A "leggyengébb" a forinthoz viszonyítva a venezuelai bolivár, amiből 890.73 ér 1 db forintot. (Legalábbis én ezt találtam annak)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. :)
2020. febr. 9. 04:28
5/9 anonim válasza:
Egyes azért azt tudod ugye hogy a példáid közül ketto nem valódi pénz, hanem kriptovaluta?!
6/9 anonim válasza:
dél-koreai won. 100 KRW = 25,89 HUF
Ez is azt mutatja, hogy milyen erős a magyar gazdaság :))))
7/9 anonim válasza:
Azt vágom, de az is pénznem. Valamiért hozta a váltó oldala is. Gondoltam azt a pár darabot kiírom, de nem gondoltam volna, hogy ennyi lesz.
De ha nem szólsz szerintem senki nem jön rá, hogy a coin-osok cripto valuták.
8/9 anonim válasza:
Ebben is az a cél, hogy utolsók legyünk?
Mert ebben nagyon jók vagyunk!
9/9 anonim válasza:
8#: Például a 100 ezer lakosra jutó öngyilkosságok számában 15 éven át világelsok voltunk. Azóta szépen lecsúsztunk. A 36. Helyre. Sajnálatos. Tudtommal alkoholizmusban is egész elokelo helyen vagyunk. Szóval nem mindenben kullogunk hátul.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!