Hol tudom jelenteni ha tudomásom van koronavírusos betegről?
A szomszédságunkban lakik egy kínai család, akik egy-két hónapja Kínában voltak látogatásban majd visszajöttek.
Az egyikőjük (valamelyik öreg) már vagy egy hete állandóan erősen köhögött. Az elmúlt pár napban meg már nem is láttam kijönni a házból. Amikor megkérdeztem az egyik családtagjukat, akkor az csak annyit mondott, hogy amaz nem érzi jól magát és bent pihen, de ezt ne kürtöljem világgá, mert nem szeretnék hogyha megbélyegeznék vagy elzárnák őket vagy ilyesmit.
Van valami járványügyi központ ahol ezt jelenteni lehet?
8#-asnak igaza van.
Csak azért hívnám a 112-t mert lehet ők is félnek bemenni a megbélyegzés miatt. Aztán meg csak egy sima influenza. Azzal meg nem árt néha orvoshoz menni.
nyilvan nem
hulye ha felmerulne az eselye h beteg szted meg akarna fertozni a csaladjat? valszeg voltak orvosnal is..
Megmondtam én...
Azt is tudom rejtett forrásból, hogy már haláleset is volt, csak még titkolják, mert el akarják kerülni a pánikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!