Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az internetes előzmények...

Az internetes előzmények lekérhetőek?

Figyelt kérdés
Ha például azt mondják a szüleim, hogy látni szeretnék, hogy milyen weboldakakat kerestem fel ebben az évben, akkor azok elérhetőek valahol? A szolgáltató kiadhatja őket? Egyáltalán tárolja?
2020. jan. 24. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Inkognitóban kell nézni a poreszt. 😂
2020. jan. 24. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Lekérhetőek, a szolgáltató lát mindent.

Sőt sok mindent a gép is tárol adatokat.

Viszont nem csak az előzményekben lehet megnézni, hogy milyen weblapokat nézegetsz.

2020. jan. 25. 00:04
 3/8 anonim válasza:
0%
Nem.
2020. jan. 25. 00:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Most akkor lekérhetőek vagy sem?
2020. jan. 25. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Lekérhetőek.

Csak szolgaltató nem adja ki ezeket az adatokat, ha nem muszáj. Ha rendőrségi végzéssel mennek akkor talán.

De a felkeresett oldalak nem csak az előzményekben lehetnek. Máshol is tárolja a felkeresett oldalak url címét és a hozzá kapcsolódó adatokat a böngésző. Bár szüleid nem hiszem, hogy ennyire benne lennének a dologban. Hirtelen én se tudom megmondani, hogy melyik almenüpontban vannak a korábban felkeresett weboldalak adatai. Meg az se tuti, hogy minden böngészőből elő hívható az az adat.

De minek félsz??

2020. jan. 25. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem kevert volna az exem bűnügybe, egy pár óráról nem volt alibim, csak net. A szolgáltató azt mondta, hogy rendőrségi megkeresésre kiadják, nyilván minden pillanatban naplózzák a cég összes folyamatát, tehát megvan az info. Engem azért nem biztatott, mert ő csak azt látja, hogy ide-oda lépkedett a gépem, de, hogy ki ült mellette, azt nem tudhatja. De az mindegy, nem is lett semmi.

A szüleidnek nem fognak semmi adatot kiadni.

2020. jan. 25. 22:37
 7/8 anonim válasza:
0%
Nem kérhetőek le.
2020. jan. 26. 00:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2020. jan. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!