Az internetes előzmények lekérhetőek?

Lekérhetőek, a szolgáltató lát mindent.
Sőt sok mindent a gép is tárol adatokat.
Viszont nem csak az előzményekben lehet megnézni, hogy milyen weblapokat nézegetsz.

Lekérhetőek.
Csak szolgaltató nem adja ki ezeket az adatokat, ha nem muszáj. Ha rendőrségi végzéssel mennek akkor talán.
De a felkeresett oldalak nem csak az előzményekben lehetnek. Máshol is tárolja a felkeresett oldalak url címét és a hozzá kapcsolódó adatokat a böngésző. Bár szüleid nem hiszem, hogy ennyire benne lennének a dologban. Hirtelen én se tudom megmondani, hogy melyik almenüpontban vannak a korábban felkeresett weboldalak adatai. Meg az se tuti, hogy minden böngészőből elő hívható az az adat.
De minek félsz??

Engem kevert volna az exem bűnügybe, egy pár óráról nem volt alibim, csak net. A szolgáltató azt mondta, hogy rendőrségi megkeresésre kiadják, nyilván minden pillanatban naplózzák a cég összes folyamatát, tehát megvan az info. Engem azért nem biztatott, mert ő csak azt látja, hogy ide-oda lépkedett a gépem, de, hogy ki ült mellette, azt nem tudhatja. De az mindegy, nem is lett semmi.
A szüleidnek nem fognak semmi adatot kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!