Tegyük fel, megötszöröznék az egészségügyiek fizetését meg adómentes is lenne, gondoljátok javulna az egészségügy?
9-es vagyok: amíg kórházat építenek nekik, addig én sem sajnálom, legalább több hely marad itt (70 parkolóból 40-en autó külföldi a kórháznál). Bár ezáltal ők is fizethetnének ide adót...
De mi csak azt látjuk, hogy a pénzünket máshol herdálják el, vagy itthon, de valami ordenáré nagy f**zságra...
A szakember hiányra megoldás lenne és valószínű lenne utánpótlás is, ergo a fiatalok számára is vonzó lenne egészségügyi szakmát tanulni.
Még azt sem tartom kizártnak, hogy külföldről is jönnének haza miatta.
De ez nem oldana meg minden gondot. Eszköz hiány van és az OEP is limitált számú vizsgálatokat támogat.
Hiába van elég szakember, ha nincs pénz az eszközökre és a vizsgálatokra.
Nyilván felujitani is kéne, embertelen körülmények vannak egyes helyeken. Engem 8 ágyas szobába dugtak műtét utan és a mosdó a folyosó végén volt, ami nagyjából MÁV szintű wc volt, szerintem évek óta nem volt takaritva és nem volt ülőke se szelep a kézmosón. Nyilván minden szobába kéne saját mosdó és fürdő, ami jó állapotú, tiszta.
Sok mindenre lehetne költeni
7-es vagyok.
Éjfél körül felkeltett egy ismeretlen nő. Belém nyomott egy infúziót, de hogy mit, miért, ki döntött erröl, mi célt szolgál....?
Mekkora fizetésnél tanulnának meg emberi módon viselkedni?
"Csak péntek óta nem történik semmi, mintha a '70-es években volnék."
Hétvégén csak sürgősségi esetekkel foglalkoznak, még Németországban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!